Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová si doma zastřílela


Branky


20

Bobrová si doma zastřílela a Radostín si odvezl domů osm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobrová ozjela brankostroj

Bobrová se střetla s Radostínem. V ochozech se sešlo za velmi chladného počasí slušných 65 diváků.Ti hnali své hráče již od první minuty do útoku. Zápas se tak od první minuty odehrával v režii Bobrové. Ta začala od začátku zápasu úřadovat a hostům zasadila během 24. minut čtyři zásahy. V 9. minutě poprvé překonal Dupala bobrovský kanonýr Jiří Svoboda a stejný hráč si připsal v 19. minutě druhý zásah a domácí šli rychle do vedení - 2:0. Hned o dvě minuty později se trefil po třetí v zápase Michal Hájek - 3:0  Do konce poločasu byli hosté již pod neustálým tlakem. Ve 24. minutě bylo prakticky rozhodnuto, když na rozdíl čtyř branek zvyšoval Tomáš Hrbek - 4:0.Hostující Pavel Císař sice zkorigoval stav utkání v 31. minutě na 4:1, ale to bylo vše co hosté v tomto poločase vyprodukovali. Ve 44. minutě přidal ještě branku do šatny Jiří Zalaba - 5:1 a domácí odcházeli do šaten velmi spokojeni.

Bobrová přidala další tři góly

Druhý poločas se jen dohrával a domácí ještě stačili navýšit stav utkání. V 47. minutě uzavřel hattrick Jiří Svoboda - 6:1. Gólový účet zápasu pak ještě navýšil v 56. minutě Vojtěch Křepela - 7:1. Aby toho nebylo pro hosty málo, tak v 61. minutě zvýšil Lukáš Muller - 8:1. Hosté byli zralý na ručník, ale domácí již ukončili kanonádu a dovolili hostům uzavřít v 82. minutě výsledek po druhé brance Pavla Císaře na 8:2. Tak se také nakonec skončilo utkání ve kterém padlo deset branek.V příštím kole se utká Radostín s Doubravníkem. Bobrová bude hrát na hřišti posledního Křoví.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
J. Dostál [-] - J. Ptáček [-] (70. R. Smutka [-] ) , J. Svoboda [-] , J. Stupka [-] , O. Hlushchenko [-] , V. Křepela [-] , M. Hájek [-] , T. Hrbek [-] , P. Dvořák [-] (33. J. Zalaba [-] ) , L. Muller [-] , L. Křepela [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - P. Císař [-] , P. Inwald [-] (46. D. Invald [-] ) , J. Kohout [-] , R. Fňukal [-] , D. Staněk [-] , J. Novotný [-] , L. Kozel [-] (58. J. Koudela [-] ) , J. Svoboda [-] (67. T. Staněk [-] ) , L. Oulehla [-] , P. Dvořák [-]

ŽK: 20. P. Inwald .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - SKRYJA Stanislav, ROHÁČEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Patrik Bajer
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou sousedních týmů v tabulce díky domácímu prostředí zvládne lépe Bobrová. Trefí se Jiří Svoboda a prolomí, tak svoji jarní smůlu. Již tradičně ke vstřelenému gólu přidá i žlutou kartu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích