1:4
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov rozhodl v Doubravníku v první půli


Branky


17

Křižanov rozhodl v Doubravníku v první půli, kdy vstřelil čtyři branky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov vstřelil čtyři branky

Za nádherného, až nefotbalového, odpoledne jel Křižanov k zápasu do Doubravníku, kde věděl, že ho nečeká nic jednoduchého. Domácí měli většinu výsledků jen těsně a hosté věděli, že se snaží hrát fotbal a míče jen nenakopávat nazdař bůh dopředu. 

Hned od úvodu bylo zřejmé, že se bude hrát svižné utkání. Hosté drželi balón a domácí vyráželi do rychlých protiútoků. V 10.minutě přišel první úder lídra tabulky. Nádherná akce, kterou vymyslel matador Navrátil, kdy vyslal mezi stopery kolmicí rychlíka Davida Fendrych, který naprosto bezprolémů překonal domácího brankáře. V 16.minutě velice podobná akce, kdy Liška vysunul Patrika Bajera a ten se také nemýlil 2:0. Poté domácí vystrčili růžky a měli dvě slibné šance, ale jistý Stupka je vychytal. Ve 28.minutě se prosadil hostující kanonýr Michal Škorpík a upravil na 3:0. Poté přišla velice smolná situace pro domácí, kdy se nedohodli golman s obráncem Slámečkou a ten mu poslal merunu za záda do branky. 4:0. 

Domácí ve druhé půli snížili

Do druhé půle vstoupili velice dobře domácí, kterým pomohl příchod Baláka. Naopak hosté vstup do druhé poloviny trošku podcenili a domácí se více tlačili do zakončení. Hned ve 49.minutě došlo k nepřehledné situaci, kdy Křižanov přestal hrát, protože to vypadalo, že byl balón za brankovou čarou a oni by měli kopat odkop od brány. Jenže nepřehlednou situaci nemohl hlavní rozhodčí Beneš vidět a tak domácí hráli dále a po centru zpět do vápna, otřel Škvařil střelu o Kopáčka a ta zapadla za bezmocného Stupku. Domácí Škvařil byl velice agilní a ve spolupráci s Balákem a rychlíkem Gibfriedem větrali hosty. A dokonce utkání se jim ještě povedlo nastřelit dvě břevna. Hostující Křižanov už nedovolil domácím nic velkého a pohlídal si náskok.



Ohlasy k zápasu



SK FC Křižanov
Martin Petr: Domácí byli velice houževnatý soupeř, který hraje kombinační a vcelku pohledný fotbal. Jsme rádi, že jsme utkání zvládli relativně v pohodě a bez větších problémů. V tabulce nám velice pomohla Bystřice,která překvapivě rozdrtila Bory a my tak máme 9bodový náskok na čele. Příští týden nás čeká derby s Jívovím.



Sestavy


FK Doubravník
M. Sommer [-] - O. Gibfried [-] (82. J. Slovák [-] ) , J. Vojta [-] , M. Vojta [-] , M. Škvařil [-] , S. Škvařil [-] , D. Juračka [-] (46. M. Šikula [-] ) , V. Čepička [-] , J. Slámečka [-] , T. Beran [-] , T. Csizmár [-] (46. S. Balák [-] )

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - D. Uhlíř [-] (58. J. Milota [-] ) , M. Škorpík [-] , D. Fendrych [-] , A. Fendrych [-] (58. M. Petr [-] ) , L. Liška [-] , L. Halámek [-] , L. Anděl [-] , L. Kopáček [-] , R. Navrátil [-] , P. Bajer [-]

ŽK: 69. S. Škvařil - 50. P. Bajer , 90. L. Kopáček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - SKRYJA Stanislav, ŠNÉDAR Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Jakub Vařejka
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že hosté v Doubrcu nezaváhají a udělají tak další krok k titulu Přeborník okresu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů