1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov těsně zdolal Bobrovou


Branky


16

Křižanov těsně zdolal Bobrovou a udržel si 6 bodový náskok na Bory.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení po gólu Dana Uhlíře

Za pěkného počasí, ale na totálně zničeném hřišti (žáci hráli v pátek během velké bouřky) se odehrál šlágr kola. Domácí chtěli udržet neporazitelnost, hosté chtěli odčinit nemastný výkon v Borech.

  Od první minuty dali hosté domácím najevo, že to nebude jednoduché utkání. Domácí se snažili hrát kombinačně,c o terén dovoloval. Bobrová dobře napadala a nedostatečná nabídka na balon jim to dost usnadňovala. Ve 27.minutě se domácí zásluhou kapitána Dana Uhlíře dostali do vedení. Laďa ,,kolega'' Anděl krásně vystřelil z rohu vápna a našel v náběhu Daňka, který hlavou poklidil do šibenice za bezmocného Fleka. Poté měl šanci ještě Navrátil, ale hlavou se mu bohužel nepovedlo překonat hostujícího brankáře. Chvíli před koncem poločasu vystrčili růžky hosté a trefili tyčku domácí branky po famózním zákroku Stupky.

Druhý poločas branku nepřinesl

Druhá  půle byla velice podobná té první. Domácí drželi balon, hosté poctivě bránili a vyráželi do protiútoků. Bobrová sbírala většinu odražených míčů na středu hřiště, což jim umožňovalo vyrážet do těchto nebezpečných akcí. Kolem 60.minuty měl rozhodnutí na kopačce Patrik Bajer, ale bohužel neproměnil. A tak přišel čas Kuby Stupky. Nejprve střílený centr do malého vápna vyrazil jen tak tak na roh. Měl tam i několik dalších výborných zákroků z očí do očí hostujícímu střelci Svobodovi. Největší šanci utkání měl v 90.minutě hostující matador Ptáček, ale naštěstí pro domácí netrefil z malého vápna branku.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Martin Petr: Bobrová hrála výborně. Pokrývala střed hřiště a měla většinu odražených míčů. Nám moc nefungoval pohyb a bylo to znát, nebýt Kouby Stupky, tak by zápas byl remízový. Bohužel hřiště je po páteční bouřce v katastrofálním stavu, snad se nám podaří dát ho dohromady. Příští týden jedeme do Doubravníka, kde nás nečeká vůbec lehké utkání.




Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - D. Uhlíř [-] , M. Škorpík [-] , D. Fendrych [-] , J. Milota [-] , L. Liška [-] , L. Halámek [-] , L. Anděl [-] , L. Kopáček [-] , R. Navrátil [-] , P. Bajer [-]

TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - J. Svoboda [-] , J. Stupka [-] , V. Křepela [-] , M. Hájek [-] , T. Hrbek [-] , R. Kratochvíl [-] , P. Dvořák [-] , L. Muller [-] , L. Křepela [-] , J. Ptáček [-]

ŽK: 25. L. Anděl , 30. M. Škorpík - 66. J. Svoboda .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - HLADÍK Jan (N), UHLÍŘ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Procházka

Expert: Tomáš Hille
Tip experta: výhra domácích

Lídra tabulky čeká dom nepříjemný soupeř v podobě Bobrové. I když si myslím, že hosté budou tlaku chvíli odolávat. Křižanov se stejně prosadí do poločasu a pak už to bude jen o výši skóre. Křižanov je letos nekompromisní a Bobrová na tom nic nezmění. Za domácí se rozhodně prosadí Škorpík.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích