Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov si připsal důležité vítězství


Branky


23

Křižanov si připsal důležité vítězství, když zvítězil v Radostíně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov vedl o branku

Na hřiště Radostína jsme jeli lehce nervózní, jak bude zápas vypadat. Z různých stran jsme slyšeli, že hřiště bude hrozný a do toho počasí. A nakonec, hřiště i počasí byli kvalitní.  Hned v první minutě jsme mohli (měli) jít do vedení. David Fendrych naservíroval míč z levé lajny na malé vápno Patriku Bajerovi, který na balón bohužel nedosáhl. Z následného rohu se meruna dostala na vápno k Liškovi a ten v poklidu zakončil z vápna za bezmocného Dupala. To nás uklidnilo a hráli jsme pěkný kombinační fotbal, akorát nám chyběl klid v koncovce. Postupem času se ale na naše kopačky vkrádala nejistota, že stačí jedna akce a může být srovnáno. Ve 40.minutě jsme tuto pojistku dali, akorát pan rozhodčí Stehlík, byl jediný kdo viděl faul Davida Fendrycha při dorážce hlavou.

 

Druhý poločas padlo pět branek

Druhý poločas pro nás nezačal vůbec hezky. Po pár neproměněných brankách, přišla v 53.minutě trma vrma. Malec při obraném odkopu nastřelil Dana Uhlíře, od kterého se míč odrazil do běhu Staňkovi, který v úniku překonal Stupku. Hned po rozehře jsme ovšem rozehráli výbornou akci. Petr posunul do křídla na D.Fendrycha a ten centroval do ,,ohně", kde se k míči dostal Škorpík, který byl faulován a penaltu bezpečně proměnil Liška. V 73.minutě napřáhl Škorpík ze 20metrů  levačkou a nedal Dupalovi sebemenší šanci a bylo to 3:1. Hned v 76.minutě dorostenec Martin Procházka pláchl po lajně a zakočil podél golmana a bylo to 4:1. Poté jsme lehce ztratili koncentraci a v 88.minutě Císař po špatném odkopu Stupky snížil na 4:2. A v 90.minutě mohlo být ještě hůř, ale Císař minul a sudí pískl konec.



Ohlasy k zápasu



SK FC Křižanov
Martin Petr: S výjimkou posledních 8 minut jsme podali velice dobrý výkon a trochu nás potěšila Dolní Rožínka, která remizovala s Borama.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Kohout [-] , M. Gregar [-] , P. Císař [-] , D. Staněk [-] (72. M. Šimek [-] ) , L. Kozel [-] , L. Oulehla [-] (77. P. Inwald [-] ) , J. Novotný [-] , O. Bradáč [-] (72. P. Dvořák [-] ) , R. Fňukal [-] , D. Toman [-]

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - M. Škorpík [-] (76. M. Procházka [-] ) , D. Fendrych [-] , M. Procházka [-] , L. Liška [-] , P. Bajer [-] , D. Uhlíř [-] , L. Anděl [-] , T. Malec [-] , A. Fendrych [-] (46. M. Petr [-] ) , L. Kopáček [-] (79. J. Milota [-] )

ŽK: 25. L. Kozel - 61. D. Fendrych , 85. M. Petr .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Stehlík Michal - UHLÍŘ Lukáš, STRATENÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Marek Vařílek
Tip experta: výhra hostů

I když Křižanov na jaře dvakrát vyhrál,bude chtít předvést lepší výkon.V Radostíně vyhraje jasně 3:0, trefí se Škorpík,Kopaček,Liška

Tip: výhra hostů

Tip: remíza