2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov rozhodl v závěru


Branky


23

Křižanov rozhodl proti Osové Bítýšce v závěru zápasu brankou P. Bajera. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení těsně před přestávkou

Panovaly naprosto ideální podmínky, chtěli jsme domácím fanouškům předvést kvalitní výkon, což se bohužel nepovedlo. V prvním poločase jsme chtěli dát rychlý gól, abychom se uklidnili a mohli zápas v pohodě kontrolovat. Což se nám vůbec nepovedlo, gól jsme vsítili až ve 41.minutě a do té doby jsme se nedostali ani k výraznému ohrožení hostující svatyně. Osovka byla nastěhovaná před svým vápnem, pozorně bránili a merunu nám v podstatě vracela nákopama zpět. 

Patrik Bajer rozhodl v samém závěru

Začátek druhé půle naši hráči naprosto nezachytili, ve 49.minutě Škorpík souboji ukopl míč přímo do běhu za obranu Vařílkovi, který zakončil podél Stupky 1:1. Poté hosté začali víc vystrkovat růžky a chodili ojediněle do brejků, které bohužel pro ně nedokázali dobře vyřešit. Během druhého poločasu pokračovala naše křeč, kterou naštěstí zlomil v 82.minutě opět Patrik Bajer 2:1.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Martin Petr: Zápas jsme zlomili se štěstím. Doufám, že příští týden v Radostíně to bude úplně jiný zápas, více pohybu a nabídky pro balon. Ještě bych vyzdvihnout několik výkonů: V první řadě pan rozhodčí Roman Šoukal, odřídil utkání naprosto skvěle. Dlouho jsem neviděl takový výkon Okresním přeboru. A v týmu hostí Marek Rašovský, který nastoupil po hodně dlouhé době a na hřišti se vůbec neztratil.




Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - M. Škorpík [-] (83. M. Procházka [-] ) , D. Fendrych [-] , A. Fendrych [-] (89. J. Milota [-] ) , L. Liška [-] , P. Bajer [-] , D. Uhlíř [-] , L. Anděl [-] , T. Malec [-] , R. Navrátil [-] (73. M. Petr [-] ) , L. Kopáček [-]

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] (41. J. Klíma [-] ) - O. Říha [-] , P. Karmasin [-] , M. Vařílek [-] (82. O. Nováček [-] ) , M. Klusák [-] (73. R. Hemala [-] ) , P. Večeřa [-] , O. Zeman [-] , A. Karásek [-] , T. Karmazín [-] , T. Malý [-] (46. P. Rosendorf [-] ) , M. Rašovský [-] (82. M. Dupal [-] )

ŽK: 32. M. Škorpík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠOUKAL Roman - ZACHARA Jiří, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jaroslav Hršel
Tip experta: výhra hostů

Pokud naši útoční hráči zjistí, že sezóna už začala tak si jedem pro tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích