1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2022 15:00

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov otočil zápas v Rozsochách


Branky


20

Na úvod podzimu se utkal vedoucí Křižanov na hřišti Rozsoch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK FC Křižanov
Martin Petr: Do jarní části jsme chtěli vstoupit vítězně, což se naštěstí povedlo. Utkání pro nás nezačalo ideálně, dostali jsme branku ve 3.minutě po pěkné akci domácích. Navíc nás podržel v brance Stupka, který během prvního poločasu chytil další 2-3 gólové šance. My měli jednu, kdy zaváhal domácí golman Juračka, ale Mili Škorpík bohužel netrefil odkrytou branku. V průběhu první půlky musel odstoupit Halámek a za něho přišel Adam Fendrych, který byl ústřední postavou druhého poločasu. Hned o začátku druhého poločasu jsme do toho šlápli, sice nás musel hned ve 46.minutě Stupka opět podržet, ale od toho tam je :) Poté bylo několik slibných šancí a ujalo se až v 54.minutě, křižný balón od D. Uhlíře a mladší z Fendrychů Adam poklidil na zadní tyči 1:1. Poté měl Patrik Bajer dvě tutovky, které bohužel neproměnil, ale přišla 74.minuta. Adam umyl beka a parádním centrem našel bratra Davida, který poklidil hlavou do brány. Dokonce zápasu už to byl boj. Celý zápas jsme odehráli velice týmově, za což patří klukům dík. Nutno říct, že Rozsochy mohly celý zápas rozhodnout v prvním poločase, ale ve druhém jim podle mě trochu došla šťáva.



Sestavy


TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - A. Prášil [-] , J. Smolka [-] (73. P. Kučera [-] ) , P. Prášil [-] , D. Juračka [-] , S. Padrtka [-] (82. P. Šmerda [-] ) , R. Prášil [-] (73. P. Bureš [-] ) , V. Prášil [-] , L. Sádlík [-] (82. O. Oláh [-] ) , E. Šibor [-] , A. Jaroš [-] (60. I. Šťastný [-] )

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - M. Škorpík [-] (84. M. Burian [-] ) , D. Fendrych [-] , M. Petr [-] (70. J. Švejda [-] ) , L. Liška [-] , P. Bajer [-] , D. Uhlíř [-] , L. Anděl [-] , T. Malec [-] , L. Halámek [-] (22. A. Fendrych [-] ) , L. Kopáček [-]

Počet diváků: 84. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - ŽILKA Jan, TOMÁŠEK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Křižanov bude chtít potvrdit vedoucí příčku a o svém vítězství rozhodne ve druhém poločase.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů