1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 16:30

20.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanžhot udolal Ždírec


Branky


7

Ždírec se v Lanžhitě dlouho držel, ale nakonec nemá ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Kádr fotbalistů Lanžhota se kolo od kola zužuje, jak pro zranění vypadávají jednotliví hráči. Místo zraněného Bartala z posledního utkání dostal šanci od začátku Kleiber a do brány se místo raněného Klimeše znovu postavil zkušený Trubač. Ten si odbyl v 39 letech domácí divizní premiéru a nutno dodat, že si pořádně zachytal. Už v 1. minutě si musel zhluboka oddechnout, když hosté zahrozili tečovanou střelou těsně mimo tři tyče. Na druhé straně v první velké šanci selhal i Sabler, když zblízka poslal míč jen do náruče gólmana Ždírce. Zbytek první půle se změnil v dobývání šestnáctky hostí, ti čekali zatažení na brejky a občas se jim také povedl. Blízko brance byli hosté například ve 40. minutě, kdy Milota odvrátil centr hostí na vlastní břevno a bezbrankový první poločas zakončila Buracova střela po standardce těsně nad.

Domácí po přestávce rozhodli

Až po hodině hry se konečně povedlo domácím prorazit dobře organizovanou obranu fotbalistů z Vysočiny. Sabler rozjel protiútok po pravé straně a ideální přihrávkou do vápna našel před brankou Petera Balážika. Ten oslavil už šestý letošní gól. Bohužel, při gólové přihrávce se zranil Sabler a musel jej vystřídat Richard Balážik - 1:0. Inkasovaná branka ale hosty nepoložila. Právě naopak. Mírným riskováním se hnali za vyrovnáním, ale jak ubývalo času, otevírali obranu čím dál více. Do ní se nejprve přihnal Mihál, obhodil si obránce, ale pálil nad. V 75. minutě utíkal dopředu sám Pidruchnyi, ale výborný gólman Ždírce jej vychytal, stejně jako lapil Buracovu střelu z trestňáku. Poslední velkou domácí šanci na vstřelení uklidňující branky měl opět rychonohý Mihál, ale opět si vylámal zuby na brankáři hostí. V závěru se přitvrdilo a sudí musel vytáhnout několik žlutých karet, nicméně prvomájový zápas se dohrál naštěstí bez vyloučení.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Měli jsme představu, že budeme hrát lépe, že budeme dominovat alespoň tak, jak v předchozích zápasech. Dneska se nám moc nedařilo, ale musíme být rádi alespoň za ty tři body. I když šancí jsme v závěru měli dost, ale nespadlo nám to tam. Takto se opravdu prezentovat nechceme. Byly tam chyby v organizaci, ale hlavně neměli míč ve své moci, nemohli jsme se dostat k naší kombinační hře. Do ideálu to mělo dost daleko, na jaře asi co se herní stránky týče náš nejslabší výkon. Ale i taková utkání jsou. Jirka Trubač v bráně nás podržel a předvedl dobrý výkon. Zase musel po vedoucí brance odstoupit Roman Sabler, tak uvidíme, kdo se dá za týden dohromady. Fotbal je tvrdý sport, ale těch zranění na jaře máme hrozně moc.




Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
J. Trubač [-] - P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , E. Burac [-] , P. Šenk [-] , A. Pidruchnyi [-] , R. Kleiber [-] (90. T. Morávek [-] ) , R. Sabler [-] (60. R. Balážik [-] ) , J. Krč [-] (92. L. Tuček [-] ) , N. Mihál [-] , T. Milota [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Gregovský [-] - K. Štukhejl [-] , P. Novotný [-] , J. Málek [-] , P. Klimeš [-] (61. J. Novotný [-] ) , J. Šrámek [-] , J. Fikar [-] (66. P. Pátek [-] ) , L. Mrázek [-] , O. Pavlas [-] , M. Koutný [-] (85. M. Zvolánek [-] ) , D. Pelikán [-]

ŽK: 69. P. Mikúšek , 70. R. Kleiber , 85. P. Šenk - 34. D. Pelikán , 46. K. Štukhejl , 83. O. Pavlas , 85. P. Pátek .
Počet diváků: 315. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - MACHOREK Jakub, HOVORKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Roman Nehyba
Tip experta: výhra domácích

Z Lanžhotu se vozí body těžko a málo proto si myslím, že i tentokrát to domácí zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích