0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 10:15

25.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Znojmo jede a slaví pátou výhru v řadě


Branky


7

V úvodních jarních kolech se Znojmo trápilo, a to jak herně tak i výsledkově. Neduhy jsou však již zapomenuty a Znojmo už poskočilo na 9. místo v tabulce. Naopak Jihlavské béčko je aktuálně na posledním místě tabulky a rozpoložení obou týmů se promítlo i do konečného výsledku utkání, kdy Znojmo vyhrálo v Jihlavě přesvědčivě 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Od úvodních minut hry potvrzovali hosté roli favorita a měli více ze hry.

Na první branku se čekalo něco málo přes čtvrthodinu, když se v 17.minutě ujali hosté vedení.

Domácí nejprve míč centrovaný do vápna odvrátili, ale ten se brzy vrátil na přední tyč, kde hlavou skóroval znojemský sniper Tomáš Okleštěk - 0:1. V tabulce střelců MSFL se aktálně dělí o 2.místo a na vedoucí pozici už mu chybí jediná branka!

O osm minut později mohl přidat Okleštěk další branku. Domácí Musil poslal hodně krátkou nahrávku z pravého beka pod sebe na Lancmana, tu vystihl právě Tomáš Okleštěk, obstřelil Lancmana, ale nastřelil pouze tyč. U odraženého míče byl nejdříve jeho spoluhráč Petr Kirschner a ten víceméně musel trefit prázdnou bránu - 0:2.

Do konce poločasu se ani jeden z týmů už gólově neprosadil a do kabin se šlo za vedení hostí ze Znojma 2:0.

Hosté si výhru v klidu pohlídali

Hosté dominovali herně i ve druhém poločase.

S ohledem na to, že Znojmo čeká ve středu 27. dubna domácí předehrávka s Olomoucí, tak hostující trenér udělal během druhého poločasu hned pět změn, aby pošetřil některé klíčové hráče.

Jedinou branku druhého poločasu zaznamenali hosté v 63. minutě, když se hlavou prosadil Glushach - 0:3.

Ve zbytku utkání hosté kontrolovali hru a dokráčeli k celkem pohodlnému vítězství 3:0.

Jihlava se i po tomto utkání krčí na posledním místě tabulky s pouhými třinácti body a jejím dalším soupeřem budou ve venkovním zápase Rosice.



Ohlasy k zápasu



1. SC Znojmo FK
Alois Skácel - trenér: Spokojenost je se třemi body a nulou vzadu. Druhý poločas jsme to chtěli dohrát a pošetřili jsme i hráče na středeční zápas se Sigmou, které bude jistě náročnější.



Sestavy


FC Vysočina Jihlava B
M. Lancman [-] - M. Walter [-] , A. Savi [-] , M. Lokvenc [-] (46. Š. Němeček [-] ) , L. Musil [-] (76. J. Pekárek [-] ) , F. Shudeiwa [-] , L. Fila [-] (61. M. Miška [-] ) , A. Novák [-] , S. Chocholatý [-] (76. J. Vodička [-] ) , P. Mikuška [-] , I. Christodoulou [-] (46. P. Vacek [-] )

1. SC Znojmo FK
B. Przybysz [-] - R. Russmann [-] (80. P. Bartůněk [-] ) , A. Tkadlec [-] , P. Kirschner [-] (61. D. Štrombach [-] ) , M. Papež [-] , J. Hnaníček [-] , O. Piatov [-] (80. D. Kočík [-] ) , M. Goncalves [-] , Y. Glushach [-] , T. Okleštěk [-] (69. T. Prokeš [-] ) , M. Krakovčík [-] (80. A. Kartišovs [-] )

ŽK: 49. M. Walter - 53. M. Papež , 69. D. Štrombach , 82. T. Prokeš .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - DENEV Alex, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Horyna

Expert: Štěpán Přikryl
Tip experta: výhra hostů

Znojmu se daří poslední zápasy, Jihlava se trápí. Myslím si, že Znojmo v Jihlavě vyhraje, a to větším rozdílem. Tipuji dvojku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů