Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 14:30

19.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva zápasy - plný počet bodů - hráči z Otrokovic tak letí tabulkou!


Branky


4

V otrokovické kabině se slavilo i po druhém jarním zápase. Uherský Brod doma nestačil na prozatímní jarní překvepení a hosté už nejsou poslední v tabulce.

Navíc pokud budou v takových výkonech pokračovat, tak v tabulce přeskočí určitě ještě další soupeře a jejich záchrana má po dvou odehraných kolech reálné obrysy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v šesté minutě hosté udeřili!

Domácí Uherský Brod nastupoval už do svého třetího zápasu na jaře, když začátkem března absolvoval bezbrankovou dohrávku s Rosicemi z podzimu. V prvním jarním kole brodští odvezli bod ze Slovácka a chystali se poslední Otrokovice.

Otrokovočtí však byli posilněni vítězstvím na hřišti Hlučína a vstopuli do svého druhého jarního zápasu na hřišti soupeře opět aktivně. Vedení jim v šešté minutě vystřelil Kiška. Jednalo se o jeho druhou jarní branku.

Domácí hráči chtěli do poločasu vyrovnat, a to se jim podařilo. Hlavičkou se prosadil ve 37. minutě domácí Josefík. 

Jenže vyrovnání nemělo dlouhého trvání a hosté za necelé dvě minuty opět vedli, když se po individální akci prosadil Putyera.

Do kabin tak šli spokojenější hosté a domácí měli o čem přemýšlet.

 

Tři minuty po přestávce rozhodl hostující Vychodil

Domácí hráči si měli v kabině určitě co říct. Papírové předpoklady hrály do karet právě domácím, ale hosté potvrdili, že se s nimi ve hře o záchranu v MSFL musí počítat a nedají svoji kůži zadarmo.

V zimní pauze otrokovičtí posílili, minulé kolo vyhráli v Hlučíně a nástup do druhého poločasu měli jako z partesu. Ve 48. minutě se prosadil střelou z vápna Vychodil.

Tato branka se později ukázala být vítěznou, Pohledem diváka se nejednalo o prudkou ránu, ale byla umístěná k tyči a před brankářem ještě lehce skočila.

Domácí se během zbývajících minut druhého poločasu snažili s výsledkem ještě něco udělat, ale zdramatizovat závěr zápasu se jim povedlo až tři minuty před koncem, kdy Veveného centr usměrnil do hostující sítě obránce domácích Flasar.

Domácí poté vrhli všechny síli k odvrácení prohry, ale hosté si závěr pohlídali a po dvou jarních kolech mají na kontě plný počet šesti bodů a v příštím kole se poprvé představí doma. Jistě budou chtít další body přidat a přiblížit se více do středu tabulky, kam dle odehraných dvou jarních kol určitě patří.

Domácích nepomohla ani slušná domácí kulisa a po úvodních dvou kolech po pauze mají jen bod.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda: „Po třech jarních kolech jsme chtěli mít více bodů, ale hrajeme na to, na co máme. Před sebou však máme moře zápasů, získáme je jinde,“ věří kouč ČSK Martin Onda. „Soupeř za stavu 1:3 polevil nebo spíš bránil jenom výsledek. My jsme závěr zvládli lépe. Vytvořili si tlak, ale dali jenom jeden gól,“ doplnil své vyjádření trenér domácích k závěru zápasu.

FC Zlínsko
Jan Žižka: „Jsme spokojení. V naší situaci jsou to pro nás super body,“ radoval se nový otrokovický trenér Jan Žižka. Nechci vyznělo nějak povýšeně, ale věřím, že v dalším kole můžeme potrápit i Olomouc,“ je přesvědčený. „Mančaft je poskládaný tak, aby Otrokovice ve třetí lize udržel,“ dodal.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
F. Jícha [-] - M. Lorenc [-] , M. Flasar [-] , V. Pavlíček [-] , M. Vrága [-] , L. Nevařil [-] - D. Venený [-] , V. Gettler [-] (53. O. Strachoň [-] ) , M. Mančík [-] - R. Josefík [-] , J. Michalec [-] (53. P. Šmatelka [-] )

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Dekleva [-] , O. Pernatskyi [-] , S. Prokaj [-] , A. Hretsaichuk [-] , F. Přikryl [-] - M. Blahuta [-] , J. Kiška [-] , L. Vychodil [-] - M. Vintr [-] (83. V. Ondřejka [-] ) , O. Putyera [-] (73. V. Prylopa [-] )

ŽK: 29. M. Blahuta , 58. J. Kiška , 80. O. Pernatskyi .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Páral Roman - VOLEK Stanislav, SVOBODA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Pavel Procházka
Tip experta: remíza

Otrokovice posílili, v prvním jarním kole vyhráli na hřišti Hlučína a potrápí i Uherský Brod. Ten má ale svoji kvalitu a doma neprohraje. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích