Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 16:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšecké Žehrovice řádily v Chrášťanech


Branky


13

Velké sousto stálo před fotbalisty Chrášťan, kteří na svém pažitu přivítali ambiciózní celek ze Mšeckých Žehrovic. Hosté neponechali nic náhodě a do utkání vlétli nejlépe, jak jen mohli. Dva brzké góly Kočího zadělaly na pohodový zápas, který Žehrovičtí ovládli s vysokým rozdílem ve skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový start Kočího

Mšecké Žehrovice neponechaly nic náhodě a v podstatě z první šance vstřelily branku. Po rychlé a přímočaré akci se hned ve 2. minutě prosadil Kočí - 0:1. O pár minut později došlo k faulu v pokutovém území a hosté měli k dispozici pokutový kop. Míč si vzal opět Kočí a svojí druhou brankou navýšil vedení - 0:2. Netrvalo dlouho a hosté se prosadili znovu a znovu dvakrát v rychlém sledu.

 

Nejprve se ve 22. minutě prosadil Tichý - 0:3. Ihned po rozehrávce domácích, kteří balón velice rychle ztratili, se prosadil hlavičkou Hejna - 0:4. A to stále nebylo vše. Hostující celek se dokázal prosadit ještě jednou do poločasu. Ve 43. minutě skóroval Pokorný - 0:5. Chrášťany ale první poločas nezabalily, když se z ojedinělého úniku prosadil Loula - 1:5.

Navýšení vedení

Na začátku druhé půle se nic nezměnilo. Hosté začali aktivně presovat a napadat rozehrávku domácích již od obrany. Netrvalo dlouho a opět začali navyšovat rozdíl ve skóre. Ve 49. minutě se po rohovém kopu prosadil kapitán Elsnic - 1:6. O deset minut později zakončil Věprovský svůj průnik z pravé strany - 1:7. O dalších deset minut později dokončil Kočí svůj hattrick - 1:8. V posledních dvaceti minutách se již skóre neměnilo, pouze domácí Dvořák šel po druhé žluté kartě v 77. minutě předčasně do sprch.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, útočník: Dnes jsme dostali lekci z produktivity a aktivity na hřišti. Žehrovice hrály vysoký presink a my jsme neměli absolutně žádný čas na rozehrávku. Totálně nás přehrály a zaslouženě zvítězily. My se musíme vzchopit a ze zbývajících zápasů do konce podzimu vytěžit maximum.

SK Mšecké Žehrovice
Libor Slavík, hráč a funkcionář: Po 23 minutách to bylo 0:4, takže už nebylo moc o co hrát. Domácí se nenacházejí v dobrém rozpoložení a naopak my jsme v herní i výsledkové pohodě. Teď nás čekají nejtěžší tři zápasy podzimu a myslím, že jsme na ně dobře připraveni.



Sestavy


Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] - K. Loula [-] , J. Karas [-] , L. Rédl [-] , D. Kořínek [-] , T. Rédl [-] , Z. Hubáček [-] , P. Drexler [-] , D. Dvořák [-] , D. Kříž [-] , M. Nováček [-]

SK Mšecké Žehrovice
M. Veselý [-] - R. Škutchan [-] (46. V. Lukáč [-] ) , J. Hejna [-] , J. Mráz [-] , M. Tichý [-] (46. L. Věprovský [-] ) , J. Volf [-] , P. Petr [-] , J. Elsnic [-] , J. Kočí [-] , K. Uher [-] (72. J. Svéchota [-] ) , M. Pokorný [-]

ŽK: 35. K. Loula , 65. D. Dvořák - 55. J. Elsnic , 67. J. Hejna , 78. J. Volf , 82. V. Lukáč . ČK: 77. D. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Kočí , J. Hejna .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - BREJNÍK Aleš, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Alžběta Brabcová
Tip experta: výhra hostů

Chrášťany dostaly nasypáno od Čisté, bohužel bodovat nebudou ani proti Žehrovicím.

Tip: výhra hostů

Chrášťany mají velkým problém a počtem hráčů a moc se nescházejí. Naopak Žehrovice drží až na jednu prohru sérii vítězství , kde předvádějí hezký fotbal a proto v Chrášťanech vyhrají.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů