Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 13:30

4.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Votroubek hattrickem zavelel k další čistecké výhře


12

Slabce na svém hřišti v rámci čtvrtého kola přivítaly Čistou. Domácí tak čekal velmi nepříjemný soupeř, který dosud nepoznal ztrátu bodu. V Čisté se začalo pořádně trénovat a svěřenci Vladimíra Milana ukazují, že v nich je skrytý potenciál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Do zápasu vstoupila aktivněji Čistá, která držela míč na svých kopačkách a diktovala tempo hry. Slabce se ale postupně dostávaly do zápasu, jehož průběh se srovnal. Na první branku se čekalo půl hodiny. Denk vysunul Havlíčka, ten našel osamoceného Dušičku a čistecký kanonýr si připsal další zásah - 0:1. Uklidňující gól přinesl hostujícímu celku klid na kopačky. Pár minut poté se mezi střelce zapsal J. Votroubek - 0:2. Už se zdálo, že se skóre do konce poločasu nezmění, ale ve 43. minutě utekl J. Votroubek a stanovil konečné poločasové skóre - 0:3.

Jiří Votroubek zkompletoval hattrick

Velmi luxusní třígólový náskok si přinesla Čistá do druhého poločasu. Hosté měli jasný cíl, a to přidat uklidňující gól, který by definitivně potvrdil jejich výhru. Slabce se ale nechtěly vzdát a vývoj utkání ještě zdramatizovat. Čistá navíc nastoupila do druhého dějství bez svého elitního střelce Dušičky, což hrálo do karet domácímu celku. Krok ke splnění svého cíle ale udělali jako první hosté. Znovu to byl J. Votroubek, který utekl slabecké defenzivě a překonal netradičního brankáře Vaňka - 0:4. Čtvrtý gól znamenal zároveň hattrick pro tohoto mladého hráče se zkušeností z SK Rakovník.

 

Ani po této brance to domácí nezabalili a došli si pro penaltu. K té se postavil Konopásek a sebral Kratochvílovi čisté konto - 1:4. Čas plynul a zápas dospěl do poslední desetiminutovky. O vítězi bylo rozhodnuto a bylo jen otázkou, zda se změní konečné skóre. V poslední desetiminutovce zahrávali hosté rohový kop. Míč si k praporku postavil Denk a kulatý nesmysl zatočil na přední tyč - 1:5. Více utkání nenabídlo, domácí se museli smířit s vysokou porážkou a hosté se mohli těšit ze čtvrté výhry.



Ohlasy k zápasu



TJ Čistá
Aleš Votroubek, útočník: Začali jsme aktivně a domácí k ničemu nepustili. Ti postupně hru vyrovnali, ale na míči jsme byli pořád více my, což vedlo ke vstřelení prvních branek. Vítězství jsme po celý zápas kontrolovali.



Sestavy


TJ Slabce
M. Vaněk [-] - M. Konopásek [-] , R. Vejtasa [-] (46. J. Macák [-] ) , P. Hejl [-] , F. Hůla [-] , J. Čiha [-] , T. Lev [-] , T. Fencl [-] (46. V. Schejbal [-] ) , V. Melichar [-] , M. Benada [-] , J. Gajdoš [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - L. Havlíček [-] , D. Stárek [-] (74. R. Wittmann [-] ) , L. Milan [-] , S. Tesař [-] , D. Denk [-] , J. Votroubek [-] , O. Dušička [-] (46. A. Votroubek [-] ) , P. Schuh [-] , P. Bedenk [-] , R. Votroubek [-]

ŽK: 26. L. Havlíček .
Hráči zápasu: M. Konopásek - D. Stárek , D. Denk , J. Votroubek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - BREJNÍK Aleš, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Čistá hraje zatím dobře a vyhraje i ve Slabcích.

Tip: remíza

Zde to vidím na bezbrankovou bitvu.

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů