4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 10:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšecké Žehrovice dalším přemožitelem Petrohradu


Branky


37. P. Petr , 48. J. Kočí , 66. V. Lukáč , 83. V. Lukáč - 62. M. Malík
10

Po dvou divokých zápasech Mšecké Žehrovice přivítaly na svém hřišti Petrohrad. Ten zažívá velmi špatný start soutěže, neboť inkasoval již patnáctkrát a na bodovém kontě svítí nula. Jinak tomu není ani po tomto víkendu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra na jednu branku

Petrohrad vsadil na venkovním hřišti na defenzivní taktiku. Obrana hostí hrála v zataženém bloku. Domácí si hned v 5. minutě vypracovali slibnou příležitost. L. Ducár vybídl Slavíka, ale Rüther jeho střelu vyrazil na rohový kop. Před petrohradským brankářem bylo rušno, ale domácí celek ne a ne ze závaru něco vytěžit. A když už se to Mšeckým Žehrovicím povedlo, akci zastavil zdvižený praporek pomezního. To bylo v případě Kočího, který hledal před prázdnou brankou Škutchana, ale ten si nepohlídal offside. Už se zdálo, že to Sokol dotáhne do kabiny s čistým kontem, ale proti byl se svým perfektním centrem Kočí, který našel Petra a o vítězi první půle bylo rozhodnuto - 1:0.

Lukáč zařídil klid

Hned na začátku druhého poločasu se dopustil zaváhání jinak výborně chytající Rüther. Špatně vyražený míč se dostal ke Kočímu, který stál na správném místě a neměl problém skórovat - 2:0. Petrohrad si doposud nevypracoval žádnou brankovou příležitost, to se ale změnilo po hodině hry. Na konci brejkové situace byl s kontaktním gólem Malík - 2:1. Za domácí ale nastoupil čerstvý Lukáč, který se po povedené akci prosadil přesnou střelou - 3:1. A byl to právě Lukáč, po jehož třetí uklidňující brance přišla i čtvrtá, zároveň poslední v zápase - 4:1. Mšecké Žehrovice tak nepřipustily žádné překvapení a naplno bodovaly.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Libor Slavík, hráč a funkcionář: Dneska jsme mohli určitě vyhrát vyšším rozdílem a s průběhem utkání, kdy by bylo o výsledku rozhodnuto dříve, ale tak to někdy bývá a nakonec to bylo myslím celkem pohodové utkání. Co tak sleduji okresní týmy, všichni vesměs bojují s tím, aby daly dohromady dostatek lidí na utkání. Uvidíme, jestli je to jen létem a dovolenými nebo Covid zasadil okresní kopané tvrdou ránu. Přeji si, aby se situace zlepšila všem okresním mužstvům, kterých se to týká.




Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
M. Veselý [-] - J. Hejna [-] , P. Petr [-] , L. Slavík [-] (55. V. Lukáč [-] ) , L. Věprovský [-] , J. Elsnic [-] , J. Kočí [-] , R. Škutchan [-] , K. Uher [-] , M. Pokorný [-] , L. Ducár [-]

Sokol Petrohrad
F. Rüther [-] - R. Worzischek [-] , L. Halámek [-] , P. Nováček [-] , K. Tesař [-] , M. Šiška [-] - M. Malík [-] , Z. Sajfrt [-] - L. Jambor [-] , J. Doksanský [-] , M. Majer [-]

Hráči zápasu: J. Elsnic , V. Lukáč .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - BOHATÝ Petr, BREJNÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Fotbalisté Petrohradu se potřebují oklepat z předchozích dvou utkání, ve kterých dohromady inkasovali 15 branek, avšak v tomto utkání budou i Žehrovice nad jejich síly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích