2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánov v samotném závěru otočil zápas s Dukovany


Branky


84. D. Kintr , 86. V. Kutnyk - 10. M. Němec
0

Štěpánov zatím nezažívá nijak oslnivou sezónu. Jeho soupeři ho sice poměrně často chválí za předvedenou hru, za tu se však body nedostávají. V tomto kole ho čekal těžký úkol, když na jeho hřiště přijely Dukovany. Hrál se fotbal bez šancí a domácí se nakonec mohou těšit ze zisku možná poněkud překvapivých tří bodů, které vybojovali až v samotném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Němec zajistil z brejku hostům vedení

Vstup do zápasu se domácím nepodařil a hosté šli brzy do vedení. Bylo to paradoxně po špatně zahraném rohovém kopu Štěpánova, kdy se do brejku dostala dvojice Koníř - Němec. Prvně jmenovaný potáhl míč po pravém křídle a prudkou přihrávkou na malé vápno vyzval ke skórování Martina Němce - 0:1. Domácí měli problémy s obsazením brankářského postu, chytat musel trenér Jílek a jistě v tu chvíli netušil, že to je naposled, co loví balon ze své sítě. Jinak se hrál fotbal bez větších šancí, kdy vzruch zavládl snad jen po trestném kopu Brázdy, k míči se však nikdo z domácích nedostal.

Kintr s Kutnykem otočili v poslední desetiminutovce výsledek

Druhý poločas se hrál prakticky podle stejných not. Domácí měli míč častěji na kopačkách, žádné velké šance z toho však neplynuly. Občas někdo vypálil vedle, jako kupříkladu Veselský. Hru poměrně oživilo i střídání Davida Kintra za Fialu. Vše podstatné se tak událo v samotném závěru zápasu. Nejprve vnikl na začátku poslední desetiminutovky do vápna hostující Koníř, vypálil však těsně vedle, a to byl možná rozhodující moment zápasu. O chvilku později se po rohovém kopu dostal v 84. minutě k odraženému míči agilní David Kintr a bylo vyrovnáno - 1:1. Dělbu bodů pak odmítl o dvě minuty později po faulu Pislcajta pěkně trefeným trestným kopem Kutnyk - 2:1. Štěpánov se tudíž mohl radovat ze tří bodů, Dukovany, které nastoupily k zápasu s třemi hráči z béčka, možná poněkud zbytečně ztratily.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Ivo Jílek (hrající trenér Štěpánova): Hrál se poměrně vyrovnaný zápas, kterému by zřejmě slušela remíza. My jsme tentokrát měli o něco více štěstí, když jsme v závěru zápasu strhli výsledek na svoji stranu. Pochvalu si zaslouží tradičně Sedláček a pěkně dnes zahrál David Kintr.

SFK Dukovany 2001
Miroslav Křišťál (asistent trenéra Dukovan): Byl to dnes takový fotbal o ničem a z naší strany marnost nad marnost. Měli jsme problémy se sestavou, museli nastoupit tři kluci z béčka a fyzicky jsme nevydrželi. Tradičně je možné chválit Kunce a Koníře.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
I. Jílek [-] - J. Veselský [-] , D. Fiala [-] (54. D. Kintr [-] ) , J. Ludvík [-] , V. Kutnyk [-] , M. Tichý [-] , V. Kovalchuk [-] (80. J. Kintr [-] ) , V. Sedláček [-] , T. Brázda [-] , M. Novák [-] , O. Hrubeš [-]

SFK Dukovany 2001
J. Boreš [-] - L. Traxler [-] , O. Horák [-] , J. Kunc [-] , J. Gazdík [-] - L. Vystrčil [-] , T. Křišťál [-] (70. J. Železník [-] ) , M. Fojtášek [-] , I. Koníř [-] - M. Němec [-] , P. Pislcajt [-] -

ŽK: 59. V. Kutnyk - 77. L. Vystrčil , 78. P. Pislcajt .
Hráči zápasu: V. Sedláček , D. Kintr - J. Kunc , I. Koníř .
Místo: Štěpánov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: BESEDA Petr - KUCHYŇA Viktor, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.