2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 10:15

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hřebeč proti Komárovu otočila zápas v druhém poločase


Branky


5

Hráči TJ SK Hřebeč v předešlém 13. kole zvítězili na venkovní půdě Slovanu Lysá nad Labem 1:2 a v následujícím kole je čekal souboj s fotbalisty FK Komárov, kteří v předešlém kole doma remízovali 1:1 s Posázavanem Poříčí nad Sázavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pužíkova brzká branka

Do zápasu lépe vstoupili hostující hráči FK Komárov. Už v 9. minutě se trefil z volného přímého kopu hostující Michal Pužík a poslal tak hosty do brzkého vedení 0:1. Ve 14. minutě mohli hostující hráči Komárova přidat i druhou branku, znovu z volného přímého kopu, ale střelu vyrazil domácí brankář Hejcman a dorážka hlavou, už letěla mimo branku. Domácí se dostali do zápasu až ve 33. minutě, do té doby je hosté k ničemu závažnému nepustili. Ve 33. minutě, ale po drobrém uvlonění přišla střela domácích, kterou vychytal hostující brankář Petr Kabele a následná dorážka, která však bohužel pro domácí mířila vedle pravé tyče Komárova. Ve 34. minutě měl Komárov další příležitost z volného přímého kopu, ale mířila na brankáře Hejcmana, který ji vyrazil na roh. Domácím se moc nedařilo kombinovat na polovině soupeře a navíc ve 40. minutě musel po protiútoku domácí brankář zasahovat proti střele po zemi a zasáhl úspěšně a odvrátil tak dvoubrankové vedení hostujícího celku. V závěru prvního poločasu ještě přišly 2 rohové kopy pro Komárov, ale hosté se neprosadili ani po jednom z nich a tak do druhého poločasu si odnesli jednobrankové vedení.

Obrat v druhém poločase

Do druhého poločasu vstoupili domácí jako zcela odlišný tým, byli velice aktivní a krátce po začátku druhé půle se dostali k zakončení, které však hostující brankář zneškodnil. Aktivita i kvalita na míči domácích se stupňovala a poté co Podaný pěkně vyvezl míč a předal ho Lukičovi, který si poradil s bránícími hráči na pravé straně a následně přesně odcentroval, domácí Matouš Mentberger si centr našel a v 56. minutě vyrovnal na 1:1. V 60. minutě mohli jít domácí do vedení, když z levé strany přišel centr, ten směřoval na Jablonského, který trefil z první jen horní tyč a domácí měli možnost zakončení do prázdné branky, ale byla z toho jen střela na dlouhou nohu, která mířila vysoko nad branku Komárova. V 78. minutě narušila průběh zápasu kočka, která vběhla na hřiště a musela být odnesena. Krátce poté domácí rozehrávali domácí rohový kop a ten našel přesně hlavu Tomáše Lukiče a ten v 80. minutě dokonal obrat ve prospěch domácích a vstřelil branku na 2:1. V úplném závěru měli domácí možnost skórovat po rozehrávce nepřímého kopu ze vzdálenosti nedaleko malého vápna, ale brankář hostí vyběhl hodně daleko a střelu Podaného vyrazil. Žádný z týmu už branku nepřidal a tak zápas skončil lépe pro domácí, kteří zvládli obrat v druhém poločase a vyhráli 2:1.



Sestavy


SK Hřebeč
P. Kabele [-] - J. Podaný [-] , T. Lukič [-] (91. O. Hanzlík [-] ) , J. Pinkas [-] , T. Jablonský [-] , A. Nadri [-] (93. T. Brázdil [-] ) , J. Hora [-] , P. Macháč [-] , J. Janík [-] (76. M. Pařízek [-] ) , M. Novák [-] , T. Melichar [-] (46. M. Mentberger [-] )

FK Komárov
D. Hejcman [-] - J. Bežó [-] (73. J. Povolný [-] ) , M. Hlavatý [-] , T. Keckstein [-] , L. Kaufman [-] - M. Pužík [-] , J. Mojdl [-] , P. Štych [-] , A. Vokáč [-] (84. A. Peták [-] ) , V. Komínek [-] - K. Vajs [-]

ŽK: 11. M. Novák , 23. T. Lukič , 64. P. Macháč - 28. K. Vajs , 36. M. Hlavatý , 86. J. Povolný .
Hráči zápasu: T. Lukič .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBEČKA Matěj - NEHASIL Karel, KUBEČKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 20:34
Jan Činoveský

Expert: Michal Pužík
Tip experta: remíza

Hrozně vyrovnaní soupeři, kteří se znají dlouho. Remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 19:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 14:51

Tip: výhra domácích