5 branek do sítě Slovanu Lysá nad Labem poslali hráči Posázavanu Poříčí nad Sázavou


Branky


7

Hráči SK Posázavanu Poříčí nad Sázavou v předešlém 11. kole podlehli na hřiště soupeře fotbalistům z FK Kosoř 0:2 a o týden později v pátek hostili na svém hřišti soupeře, kterým byl FK Slovan Lysá nad Labem. Hráči FK Slovanu Lysá nad Labem týden zpět podlehli v domácím prostředí vysoko 2:6 soupeři, kterým byli hráči z FK Komárov. Domácí byli před zápasem favoritem k vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříbrankové vedení domácích

Do zápasu lépe vstoupili fotbalisté domácího celku SK Posázavanu Poříčí nad Sázavou. Povedlo se jim jít do brzkého vedení a to už v 9. minutě, kdy poslal svůj celek do vedení 1:0 domácí kapitán Jan Pohorský, který si hezky naběhl a jeho náběh zpozoroval asistent u první branky Petr Havlíček. Přesně za 10 minut, tedy v 19. minutě přidali domácí na 2:0. Skvěle zatlačil na hostující rozehrávku Lukáš Vaculík, před míč Havlíčkovi a ten asistoval i u druhé branky domácích poté, co připravil míč ještě do lepší pozice na Michaela Azilinona a ten naznačil střelu, položil brankáře a následně uklidil míč do prázdné branky. Netrvalo dlouho a domácí si vytovřili pohodlné vedení o 3 branky. Na 3:0 zvyšoval ve 22. minutě Anton Shut, který se trefil do odkryté branky, kam mu míč připravil dobře napadající Azilinon. Domácí byli po celý první poločas lepším týmem a tak mohli jít do šaten o poločasové pauze jako spokojenější z týmů. 

Pauza v druhém poločase

Stejně jako do prvního poločasu tak i do druhého vstoupili lépe domácí hráči. Krátce po začátku druhé půle začla akce už od domácího brankáře, následovalo hezké vyvezení míče od Jaroslava Jirů přes skoro celé hřiště, přihrávka na křídlo odkud přišel centr na Azilinona a ten se trefil po druhé v zápase a zvýšil v 47. minutě na 4:0. Mezi čvtrtou a pátou brankou přišla pro hráče menší pauza do doby, než se znovu rozsvítilo umělé osvětlení. Poté co zápas znovu pokračoval, se podařilo hostujícímu celku snížit na 4:1 a to v 74. minutě, kdy se prosadil Tomáš Kříž. Na samém konci zápasu vstřelil v 90. minutě branku domácích na 5:1 znovu Anton Shut. To už byla poslední branka utkání a tak domácí potvrdili roli favorita a s náskokem čtyř branek jednoznačně zvítězili.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: Petýrek Václav - ŠPAČEK Jaroslav, DRÁBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 11. 2021 15:53
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 21:21
Jan Činoveský

Expert: Jan Mojdl
Tip experta: výhra domácích

Tipuji jednoznačné vítězství domácích o 2 a více gólů.

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 11:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 15:56
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 13:57

Tip: výhra domácích

Pod světlomety v chladném večeru to domácí umí "rozbalit".