I. Koníř 79. (p.)
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

A zase ten Crkal!


Branky


79. I. Koníř (p.) - 39. V. Crkal , 48. V. Crkal
0

Do Dukovan přijel Měřín a dal se očekávat zajímavý zápas. Na Dukovany padla v posledních zápasech trochu deka, naopak Měřín těšil své fanoušky zlepšenou hrou. Radost jim udělal i v Dukovanech, odkud si odvezl tři body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koníř trefil ze standardky jen břevno

Dukovany vstoupily do zápasu aktivněji, Měřín hrál v souladu se svojí taktikou spíše ze zatažené obrany. V první šanci se tak ocitl zhruba v desáté minutě domácí Josef Černý, ale neproměnil ji. Stejně tak se vedlo po centru Petra Sedláčka Pislcajtovi, který na malém vápně netrefil propadlý míč a také snaha Černého již byla marná. Z branky se neradoval ani mistr standardních situací Koníř, který tentokrát jen orazítkoval břevno. Udeřilo tak na druhé straně, když po centru Kružíka si na zadní tyči zpracoval míč Crkal a chladnokrevně zakončil - 0:1.

Závěrečný tlak Dukovanům vyrovnání nepřinesl

Druhý poločas začal pro domácí studenou sprchou, když po útočné akci Dukovan vyvezl míč Kružík, přesnou přihrávkou našel Crkala a ten podél gólmana Boreše zvýšil na 0:2. Ten samý hráč mohl dokonce docílit hattricku, jeho střelu však Boreš vyrazil na tyč, po rohovém kopu pak Šoukal hlavičkoval z malého vápna vedle branky. Domácí se však přece jen ještě kousli. Koníř prokázal své zkušenosti a po jeho souboji s Jonášem se kopala penalta. Faulující musel po druhé žluté ze hřiště, Koníř pak snížil na 1:2. Domácí se nadechli k závěrečnému tlaku, ze žádné standarky či centru do vápna se jim však vyrovnat nepodařilo. Neradoval se ani brankář Boreš, který v závěrečné minutě po rohu sice hlavičkoval, ale nikoli úspěšně. Měřín si tak mohl odvézt tři body a pokračuje v cestě tabulkou směrem vzhůru.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001
Petr Pislcajt (kapitán Dukovan): Z naší strany to byl opět takový jalový výkon, vůbec se nám v poslední době nedaří. Nic jsme nevytěžili ani ze závěrečného tlaku, v příštím kole navíc zajíždíme na hřiště vedoucího Moravce. Standardně dobře zahrál Kunc.

TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (hrající trenér Měřína): S výkonem jsem spokojen, konečně připomínáme Měřín, který znali diváci v minulých letech. Hra byla dobrá, bylo to odbojované. Velmi dobře na podzim hraje dorostenec Crkal, chválím i Šoukala.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
J. Boreš [-] - L. Traxler [-] , O. Horák [-] , J. Kunc [-] , M. Fojtášek [-] (53. J. Nadaský [-] ) - L. Vystrčil [-] , J. Černý [-] , I. Koníř [-] , P. Sedláček [-] - M. Němec [-] (80. J. Železník [-] ) , P. Pislcajt [-] -

TJ Jiskra Měřín
P. Sysel [-] - M. Hladík [-] , M. Kolda [-] , M. Matoušek [-] , D. Jonáš [-] - K. Kružík [-] , M. Sýkora [-] , L. Řezníček [-] (82. V. Procházka [-] ) , V. Crkal [-] (65. J. Němec [-] ) - J. Šoukal [-] , D. Robotka [-] (79. L. Doležal [-] )

ŽK: 49. O. Horák , 90. P. Pislcajt - 19. D. Jonáš , 26. M. Matoušek , 69. M. Kolda . ČK: 78. D. Jonáš .
Hráči zápasu: J. Kunc - K. Kružík , J. Šoukal .
Místo: Dukovany. Počet diváků: 150. Rozhodčí: HAVLÍN Marek - TOMAN Radek, HANZL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.