Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý nedal pár minut před koncem penaltu a Moravec se s Dukovany rozešel smírně


Branky


0

Do Moravce přijely Dukovany a dal se očekávat kvalitní vyrovnaný zápas. Ten nakonec přinesl po dvou brankách na obou stranách a protože domácí v závěru neproměnili penaltu, body se dělily. To znamená, že Moravec přepustil vedoucí místo v tabulce Šebkovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedláček předvedl bleskový direkt

Diváci si ještě pořádně nestihli prohlédnout rozestavení a bylo to 0:1. Koníř totiž vybídl ke skórování Sedláčka, který jeho přihrávkou nepohrdl. Po dvaceti minutách hosté vedli již o dvě branky, když Sedláček přihrál Černému a ten rozvlnil síť za Pokorným podruhé - 0:2. Domácí se v průběhu prvního poločasu do brankových příležitostí příliš nedostávali. Náznakem byla jen akce Juračky, jeho střela levou nohou ale rozhodně výbuch dynamitu nepřipomínala. Domácí se však těsně před přestávkou přece jen dočkali snížení, když si na centr Kováře naskočil Černý a překonal Boreše - 1:2.

Jan Fojtášek mohl domácí obrat o všechny body

Moravec ve druhém poločase tlačil a dočkal se i zaslouženého vyrovnání, když se v šestnáctce dostal po centru k odraženému míči Tomáš Hladík a jeho tečovaná střela zapadla k tyči Borešovy branky - 2:2. Některé další příležitosti Moravce pak zůstaly nevyužity. Po krásném centru z pravé strany od Filipa Kudiovského se kupříkladu k míči dostal Kovář, balon si i pěkně zpracoval, v poslední chvíli mu však ve střele zabránil skluzem jeden z obránců Dukovan. Přesto mohli domácí rozhodnout, když se po faulu na Jiřího Hladíka zahrával těsně před koncem pokutový kop, střelu Černého však Boreš lapil. Domácí nakonec mohli zaplakat nad výdělkem, když se v poslední minutě po přihrávce Sedláčka řítil sám na branku střídající Jan Fojtášek, svoji šanci však trestuhodně zahodil. Soupeři se tak rozešli smírně.



Ohlasy k zápasu


TJ Moravec
Luboš Tulis (trenér): Hned v úvodu jsme inkasovali po hrubé chybě, když hráči nedostoupili včas soupeře, to pochopitelně zápas ovlivní. Ve druhém poločase jsme byli lepší, přicházeli i náznaky šancí, ale rozhodující gól jsme bohužel nevstřelili ani z penalty. Opět chválím Filipa Kudiovského.

SFK Dukovany 2001
Petr Pislcajt (záložník): Měli jsme výborný vstup do zápasu, škoda branky těsně před přestávkou. O poločase jsme si řekli, že se výsledek pokusíme udržet, hráli jsme ze zabezpečené obrany na brejky, přesto jsme jednou inkasovali. Dobře zahráli Kunc a Sedláček.



Sestavy


TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - L. Slavíček [-] , P. Kudiovský [-] (56. P. Červinka [-] ) , M. Černý [-] , F. Kovář [-] , J. Hladík [-] , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , T. Hladík [-] , F. Kudiovský [-]

SFK Dukovany 2001
J. Boreš [-] - L. Traxler [-] , O. Horák [-] , J. Kunc [-] , M. Fojtášek [-] (58. J. Gazdík [-] ) - L. Vystrčil [-] , J. Černý [-] , P. Pislcajt [-] , P. Sedláček [-] - M. Němec [-] , I. Koníř [-] -

ŽK: 63. T. Smolík , 68. M. Černý , 88. T. Toufar - 79. P. Sedláček , 87. L. Vystrčil .
Hráči zápasu: F. Kudiovský - J. Kunc , P. Sedláček .
Místo: Moravec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: NECHVÁTAL Tomáš - NENADÁL Pavel, NEJEDLÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.