Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Určic bere tři body


Branky


0

Na zápase fotil Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V neděli 26. září bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání okesního přeboru mezi místním béčkem a mužstvem Tištína. První poločas byl jednoznačně v režii domácích. Branka Tištína byla v neustálém ohrožení. Nejčastěji ostřeloval hostující branku Javořík. V 6. minutě jeho střelu gólman kryl. Z dalšího protiútoku stejný hráč nepřekonal brankáře po střele z dálky a do třetice hlavičku Javoříka gólman vyrazil na roh. V 18. minutě Antoníček zahodil stoprocentní šanci, kdy ze tří metrů zakončoval nad branku. A obdobně si stejný hráč počínal chvíli na to a opět se mezi tři tyče netrefil. Ve 24. minutě se domácí hráči konečně dočkali. Javořík napálil míč do tyče a o dorážku se postaral Vodák - 1:0. Po půl hodině hry se ocitl sám před brankářem hostí Vodák, ale skórovat nedokázal. Nicméně chvíli na to přece jen přidal Halouzka druhou branku. A domácí svou převahu korunovali dvěma góly v závěru prvního poločasu. Trefili se Halouzka a Javořík. Hosté za prvních 45 minut zápasu směrem dopředu nepředvedli vůbec nic. S jedinou vyjímkou. Ve 20. minutě  si R. Návrat všiml. že je domácí brankách mimo branku a vystřelil z velké dálky. Míč  skončil nad břevnem. Po změně stran se obraz hry nezměnil. Nejprve si brankář hostí Rehák poradil se střelou Vaverky. Další šanci měl na kopačce Halouzka, ale mířil nad branku. 

Domácí si vedení pohlídali

Pěkný fotbalový moment se zrodil v 54. minutě. Grulich poslal centr na hlavu Vodáka, který s pomocí tyče zvýšil vedení domácích na 5:0. Po hodině hry Určice přenechali na několik minut iniciativu hostům. V 62. minutě se trefil kapitán hostí Hamala do břevna. Další změnu skóre zařídil v 67. minutě opět Vodák. V 77. minutě se hosté dočkali čestného úspěchu. Kdy se tečovanou střelu snažil gólman Hýbl neúspěšně zpacifikovat a míč se dokutálel až za brankovou čáru. Střelecké hody zakončil Šlézar. Po centru Javoříka proletěl míč mezi rukama brankáře a pro Šlézara nebylo příliž složité trefit zcela odkrytou branku. 



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Kováč [-] - M. Grulich [-] - D. Javořík [-] , J. Šlézar [-] - P. Vodák [-] - J. Hanzelka [-] , T. Ježek [-] , T. Mariánek [-] , L. Nakládal [-] , J. Antoníček [-] , O. Halouzka [-]

Sokol Tištín
O. Rehák [-] - M. Pátík [-] , V. Kyselák [-] , J. Hanák [-] , M. Hodaň [-] , M. Varga [-] , J. Stančík [-] , R. Návrat [-] , R. Návrat [-] , D. Bosák [-] , M. Hamala [-]

ŽK: 33. R. Návrat .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: DÖMISCH Michal - MLČOCH Přemysl (N), KOPLÍK Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.