Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vávrovice prohrály s Jakartovicemi


Branky


11

Jakartovice vyhrály ve Vávrovicích o dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Vávrovice v sobotu hostily Jakartovice. Vávrovice šly do vedení už po pěti minutách, když po chybě hostujícího obránce se zmocnil míče Pchálek, který obešel stopera a zasunul balon do kasy – 1:0. Pak začaly Jakartovice domácí tlačit. Postupně spálily tyto šance. Po nahrávce Gračanina Pekárkovu střelu vyrazil, na roh brankář Tesař. Odražená střela Töröka se dostala k Hlaváčovi, jehož pokus do brány nešel. Vávrovice taky občas zahrozily, ale šanci Halátka chytil brankář. Střelu Chryczyka mířící do brány vykopl jakartovický obránce. Pět minut před pauzou Palkovičova střela skončila jen těsně vedle tyče. Jakartovicím se podařilo vyrovnat těsně před přestávkou, když domácí obránce nešťastně podklouzl a míč se dostal k Törökovi, který už měl snadnou práci – 1:1.

Jakartovice dvěma góly rozhodly

Hned po přestávce nahrál Kuzník Pekárkovi, jehož střela z dvaceti pěti metrů skončila pod šibenicí – 1:2. Vávrovice se pak tlačily do útoku, ale žádná šance brankou neskončila. Hlavní spalovač šancí byl Martin Klein, kterého buď vychytal brankář nebo míč šel vedle branky. V 75. minutě po nahrávce Daniela Kleina pohrdl s příležitostí domácí Chryczyk. V závěru zápasu se pak červenalo, kdy šli předčasně do sprch domácí Martin Klein a hostující Hlaváč s Pekárkem. V nastavení pak přidali hosté třetí branku, kdy se na rohový kop vysunul i domácí brankář Tesař. Míč se dostal ke Kuzníkovi, který se zbavil jednoho protihráče a dovezl míč do prázdné brány – 1:3. Pak už rozhodčí zapískal konec.

 

Jakartovice se výhrou posunuly na páté místo s 23 body. Vávrovice zakončily podzimní sezónu na dvanáctém místě s 10 body.

 



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Bylo to husté, byly ŽK i ČK. Zbytečně vyhrocené. My se brzy ujali vedení, ale soupeř pak byl v první půli lepší, a ke konci poločasu vyrovnal. Ve druhém pak se brzy ujali vedení, my jsme je pak přitllačili, ale šance jsme nedali. Třetí branku jsme dostali, když jsme hráli už vabank. Do jara se nad tím budeme muset zamyslet, a nějak to posílit.

FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): V prvním poločase jsme hráli dobrý fotbal, ale po chybě jsme dostali branku. Pak jsme je tlačili, ale vyrovnali až na konci poločasu. Ve druhém poločasu jsme šli brzy do vedené. Pak už to bylo jen o faulech, kontaktech. Ke konci pak byly uděleny tři červené karty. My jsme přidali ještě třetí branku v nastavení.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - J. Klement [-] (46. J. Otipka [-] ) , M. Schoppik [-] , O. Levák [-] , D. Klein [-] , M. Klein [-] , J. Chryczyk [-] , T. Štencel [-] , O. Halátek [-] , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-]

FK Jakartovice
J. Hajduk [-] - A. Pekárek [-] , M. Gračanin [-] , P. Kuzník [-] , M. Poštulka [-] , M. Pluschke [-] , J. Hlaváč [-] , P. Heinzke [-] , K. Török [-] , M. Sváček [-] , K. Palkovič [-]

ŽK: 65. T. Štencel - 71. A. Pekárek . ČK: 87. M. Klein - 87. J. Hlaváč , 90. A. Pekárek .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: THIEMEL Karel - WYSOGLAD Ondřej, CAHEL Robin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Šrom
Tip experta: výhra hostů

Jakartovice maji celkem zajímavé mužstvo, které hraje velice silový fotbal v čele s Hlaváčem, který drží střed hřiště. Takže Vávrovice na ně stačit nebudou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů