L. Vojáček 66. (p.)
P. Boček 91.
2:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 14:30

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice vykradly Vřesinu


Branky


66. L. Vojáček (p.) , 91. P. Boček - 58. M. Klein , 80. J. Chryczyk , 84. J. Chryczyk
13

Vávrovice vyhrály o jednu branku ve Vřesině a připsaly si tři důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Vřesina ve svém domovském stánku hostila mužstvo z Vávrovic. V prvním poločase o něco aktivnější byla domácí družina z Vřesiny. V 18. minutě odcentroval Rončka do vápna na Bočka, kterému ale chyběli centimetry výšky, aby míč doskočil. Za Vávrovice zahrozil na druhé straně hlavičkou nad Chryczyk. Vřesina se připoměla po půlhodině hry, kdy střela Boháče už mířila do odkryté branky, ale hostující obrana zametla míč včas do bezpečí. Za Vávrovice pak hrozil z dálky střelami Morisch, ale ani jednou netrefil cílené zařízení. Ve 35. minutě pqk prošel do domácího pokutového území míč ze strany, kde Chryczyk nastřelil jen brankáře Lamparta. V závěru poločasu pak byl vyloučen po druhé červené kartě domácí Pešek. Hosté tak hráli druhý poločas přesilovku. 

Vávrovice daly o jeden gól navíc

Vávrovice pak vstoupily do druhého poločasu aktivněji. Před hodinou hry se Vávrovice ujaly vedení, když dlouho přihrávku zpracoval Martin Klein, který vběhl mezi hráče a kulišácký dokázal překonat brankáře Lamparta – 0:1. V 62. minutě byl faulován v pokutovém území faulován Vojáček, který sám proměnil penaltu a vyrovnal skóre zápasu – 1:1. Hostům pak vrátil vedení deset minut před koncem po přihrávce pod sebe od Martina Kleina, kdy skluzem dopravil míč do sítě Chryczyk – 1:2. V 84. minutě pak Pchálek našel u lajny Štencela, který prostrčil míč do vápna na Chryczyka, který zavěsil k levé tyči – 1:3. V 89. minutě se početní stav na hřišti srovnal, když byl do sprch předčasně poslán po druhé žluté kartě Schneider. Vřesina pak korigovala skóre v samém závěru, když přímý kop Čecha umístil hlavou do brány Boček – 2:3.

 

Vřesina jede příští kolo do Kylešovic. Vávrovice budou hostit Jakartovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Do poločasu jsme nevstoupili velmi dobře a měli jsme několik pokažených přípravek nebo příležitosti, kde chyběl ten koncový hráč. Mnohokrát jsme pouštěli hosty do šanci a vyvrcholením celého poločasu a jeho ohodnocením byla červená karta. Začátek druhého poločasu pokračoval podle prvního poločasu, ale od penalty jsme se probrali, ale jen na chvíli a následně si otěže zápasu převzali opět hoste a tento tlak využili.

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Byly to nervy od začátku dokonce. Museli jsme sestavu opět lepit jak se dalo. Jsem nakonec rád, že to dopadlo, jak to dopadlo.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Pagáč [-] , T. Pientka [-] , V. Čech [-] , P. Boček [-] , V. Kocian [-] , M. Pešek [-] , M. Boháč [-] , F. Rončka [-] (77. J. Kučera [-] ) , P. Strakoš [-] (46. O. Kocián [-] ) , L. Vojáček [-]

FK NOVA Vávrovice
M. Matějček [-] - O. Levák [-] , P. Váleček [-] (77. A. Klásek [-] ) , D. Klein [-] , M. Klein [-] , J. Chryczyk [-] , J. Morisch [-] (73. T. Štencel [-] ) , O. Halátek [-] , V. Pchálek [-] (87. R. Schreiber [-] ) , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

ŽK: 15. V. Kocian , 26. M. Pešek - 9. J. Schneider , 54. O. Levák , 65. J. Morisch , 66. J. Chryczyk , 83. M. Klein . ČK: 46. M. Pešek - 89. J. Schneider .
Hráči zápasu: J. Lampart - J. Morisch , M. Klein .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PHILIPP Marek - ŠAFAŘÍK Pavel, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2021 06:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 20:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 21:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 08:54
Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: výhra domácích

Vávrovicim se letos moc zatím nedaří, a tak všechny body zůstanou ve Vřesině.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 11:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 17:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 13:16

Tip: výhra domácích