3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice rozhodly ve druhé půli


Branky


13

Těškovice vyhrály o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Těškovice přívítaly v sobotu doposud neporažené Jakartovice. V úvodní čtvrthodině zatlačili domácí hosty, a z úvodního tlaku vytěžili vedoucí branku, když centr Strojila, sklepl Rek na nabíhajícího Šenka, jehož levačka byla neomylná – 1:0. V 17. minutě zaběhl po levé straně hřiště Matěj Krayzel, zpětnou nahrávkou našel Vavrečku, který se střelecky neprosadil. Hra se začala vyrovnávat postupně a růžky začali vystrkovat i hosté. Nejdříve se z přímého kopu zastřeloval Palkovič. Hosté se dočkali vyrovnání po půlhodině hry, když centr Hlaváče poslal do protipohybu brankáře Kříže Palkovič – 1:1. Těsne před pauzou navíc po dlouhém autu Poštulky hlavičkoval Hlaváč přes brankáře Kříže do brány, ale na poslední chvíli vyhlavičkoval míč z prázdné branky Solnický. 

Těškovice rozhodly

Ve druhém poločase se zpočátku k nebezpečným střelám dostali hosté, ale Palkovič s Kuzníkem mířili nad. Pak už byly aktivnější Těškovice. Po hodině hry našel zpětnou přihrávkoj Matěj Krayzel Kupku, který ani nadvakrát nepokořil brankáře Janecha. V 69. minutě aktivní Matěj Krayzel dostal míč po závaru na Reka, jehož pokus skončil sražením na rohový kop. Těškovice,se dostaly dvacet minut před koncem opět do vedení, když zaběhl po levé straně Matěj Krayzel, a jeho zpětnou přihrávku pod sebe nezadržitelně poslal do sítě Illík – 2:1. O pár chvilek později opět agilní Matěj Krayzel stál u zrodu gólové akce, a jak pře kopírák vybídl ke skórování opět Illíka, který pojistil domácím tři body – 3:1. V závěru ještě zahodili šance Vilém Krayzel, a po něm Illík, který mohl završit hattrick. 

 

Těškovice jedou příští kolo do Vřesiny. Jakartovice budou hostit Štítinu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Vyrovnaný poločas z obou stran, kde měl technicky vybavený soupeř místy optickou převahu. Druhou půli jsme zrychlili celkový pohyb po hřišti i kombinační hru a zatlačili hosty na jejich polovinu. Výsledkem pak byly naše dvě branky a vydřené tři cenné body.

FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): První poločas bych řekl, že byl ještě z naší strany jakž takž. Po úvodním tlaku domácích, kdy se dostali do vedení, jsme pak hru vyrovnali a vyrovnali jsme i skóre. Ve druhé půli jsme vyklidli hřišzě, domácí byli aktivnější a vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
D. Kříž [-] - P. Kupka [-] (75. V. Krayzel [-] ) , M. Krayzel [-] , D. Illík [-] , T. Rek [-] (80. D. Juchelka [-] ) , V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , O. Strojil [-] (87. D. Sedlák [-] ) , P. Jedlička [-] , J. Solnický [-] , J. Krayzel [-]

FK Jakartovice
M. Janech [-] - M. Gračanin [-] (75. J. Hajduk [-] ) , J. Hlaváč [-] , K. Palkovič [-] , R. Mička [-] , M. Pluschke [-] , P. Kuzník [-] , M. Sváček [-] (46. D. Lakomý [-] ) , P. Heinzke [-] , D. Pekárek [-] , M. Poštulka [-]

ŽK: 50. O. Strojil , 67. P. Jedlička , 86. V. Vavrečka - 34. M. Janech , 76. M. Pluschke , 80. D. Lakomý .
Hráči zápasu: D. Illík - M. Janech , D. Pekárek , P. Heinzke .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HENNIG Antonín - ŠENK Vladimír (N), BARTÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Těžké na tipovaní, ale myslím si, že domácí o gól vyhrají.