Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabená Melč dostala nálož


Branky


75. M. Martínek - 3. A. Džemla , 8. J. Tesařík , 13. J. Šrom (p.) , 34. J. Šrom , 53. J. Tesařík , 55. J. Tengler , 65. J. Šrom , 78. J. Šrom , 80. D. Lebeda
18

Litultovice porazily Melč o osm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o čtyři branky

Melč přivítala Litultovice. Domácí tým nastoupil pouze v deseti (Waleczek je v zápise uveden omylem) a navíc chytal hráč z pole Ladner. Takže celou dobu to byla spíše hra kočky s myší. Už ve třetí minutě našel Vaculík ve středu Tenglera, který kolmicí našel Džemlu, jehož přihrávku pod sebe na Šroma si srazil do branky domácí obránce – 0:1. V 8. minutě zahrával rohový kop Vaculík na Tesaříka, jehož hlavička s tečí obránce skončila v síti – 0:2. Ve 13. minutě kouzlil po nahrávce Tenglera Šrom v pokutovém území domácích tak dlouho, až byl faulován a sám postižený pak s přehledem proměnil nabídnutou penaltu – 0:3. Ve 34. minutě křižně přenesl míč  z levé strany Tengler na druhou stranu na zcela volného Šroma, který nezaváhal – 0:4. Navíc hosté zahodili spoustu dlaších šancí. Melč měla v první půli jen dvě vážnější příležitosti. To když Martínek vyslal do úniku Prdu, který zamířil vedle branky. A druhá, když Chreno zachytil rozehrávku brankáře Toporčáka, ale balon potom poslal vedle branky.

Litultovice vedení navýšily

I ve druhém poločase pokračovala demolice Melče. V 53. minutě poslal po nahrávce od Vaculíka Džemla do šestnáctky míč na Tesaříka, který si udělal jednoho obránce a v pohodě pokořil brankáře – 0:5. O dvě minuty později výkop Toporčáka prodloužil Džemla na Tneglera, který vymetl tvrdou střelou šibenici domácí klece – 0:6. V 65. minutě vyslal po přihrávce Tenglera Džemla balon kolmici na Šroma, který uzavřel hattrick – 0:7. Čestný úspěch domácích zaznamenal čtvrthodiny před koncem domácí kapitán Martínek, který z přímáku vymetl šibenici – 1:7. V 78. minutě pak rozehrál přímý kop Džemla milimetrově na Šroma, který zavěsil – 1:8. Výprask domácích pak dokončil deset minut před koncem střelou ze šestnáctky Lebeda po přihrávce Toporčáka – 1:9.

 

Melč jede příští kolo do Dolních Životic. Litultovice přivítají Jakartovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Michal Martínek (kapitán): Do zápasu jsme šli s tím, že nám chybí šest hráčů, včetně dvou gólmanů. Nakonec jsme posbírali, co má nohy a ruce a v deseti lidech jsme šli udělat tréninkové kužele. Zápas jsme navíc začali dvěma vlastňáky. Dnešní zápas musíme rychle hodit za hlavu a doufat, že v Životicích už to bude o něčem jiném.

TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (hráč): Zápas se odehrál v pomalém tempu, který nebyl pro oko diváka moc atraktivní. Navíc jsme měli ještě několik šancí, které jsme hloupě neproměnili. Nicméně jsme rádi za tři body.



Sestavy


TJ Sokol Melč
D. Ladner [-] - O. Wáleczek [-] , F. Mikulinec [-] , K. Palzer [-] , O. Stupeň [-] , J. Matýsek [-] , O. Chreno [-] , P. Hora [-] , T. Švihálek [-] , P. Prda [-] , M. Martínek [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - J. Tengler [-] , P. Fiala [-] , M. Drápal [-] , D. Lebeda [-] , J. Šrom [-] , O. Doležel [-] , J. Tesařík [-] (75. T. Steuer [-] ) , A. Vaculík [-] (60. P. Šalitroš [-] ) , A. Džemla [-] , Š. Šťavík [-]

Počet diváků: 56. Rozhodčí: PAVELEK Karel - KUČA Pavel (N), ČERMÍN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Daniel Solný
Tip experta: remíza

Zde osobně nemám favorita, a proto tiuojí remízu

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza