Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Litultovice zaslouženě vyhrály ve Vávrovicích


Branky


11

Po poločase vedli hosté o tři branky. Toto vedení pak udrželi i ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o tři branky

Vávrovice přivítaly na svém pažitu mužstvo z Litultovic. Hosté do zápasu vletěli, a už po pěti minutách našel Vaculík neomylně Jakuba Šroma, který z úhlu propasíroval míč za záda brankáře Matějčka – 0:1. O minutu později přiťukl míč Tesařík aktivnímu Jakubu Šromovi, který zacinkal na domácí tyčku. Ve 13. minutě slabá střela Jakuba Šroma nemohla ohrozit vávrovického gólmana. Vávrovice se osmělily teprve po dvaceti minutách, když dalekonosná střela Šenka lízala břevno hostující brány. Ve 23. minutě se pak dostal do šance po nahrávce Chryczyka Mrusek, ale jeho střelu brankář vytěsnil na roh, z něhož pak hlavička domácího hráče skončila nad. Ve 25. minutě odcentroval z levé strany Bartoš a Tesařík nekompromisně zatloukl míč hlavou do domácí sítě – 0:2. Domácím se pak po půlhodině hry zranil útočník Mrusek, který má problémy s achilovkou a přejeme mu brzké uzdravení. O pět minut později navíc po centru Bartoše Fiala hlavičkou poslal míč mimo dosah gólmana Matějčka a s domácími to začalo vypadat zle – 0:3. Ve zbytku poločasu se domácí dostali do dvou zakončení, ale ani jedno nevedlo ke korekci skóre.

Litultovice výhru udržely

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe Vávrovicím, když dlouhý aut Kleina prodloužil Chryczyk na Škopka, který sám před brankářem Toporčákem uklidil míč do brány – 1:3. Další branku pak mohl vzápětí přidat po nahrávce Pchálka Chryczyk, ale špatně seřídil mířidla. Po hodině hry udělala domácí obrana chybu, když namazala Jakubu Šromovi, který ale sám před brankářem selhal. V 63. minutě pak krásnou přihrávkou pod sebe našel Tesařík Fialu, jenž pálil jen do brankáře Matějčka. Třígólový náskok pak vrátil Litultovicím o dvě minuty později po samostatné akci Jakub Šrom – 1:4. Pak se hrálo spíše mezi vápny, a žádné mužstvo se k nějakému výtaznějšímu zakončení nedostalo. Teprve v 88. minutě po krásné přihrávce zleva vběhl do domácího vápna Bartoš a nedal domácímu brankáři šanci – 1:5. V poslední minutě po rohu Laiferta stanovil konečné skóre zápasu Škopek – 2:5.

 

Vávrovice jedou příští zápas do Dolních Životic. Litultovice budou hostit doma Píšť.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Hodně problémů nám dělal jejich středový útočník. Hráli jsme strašně laxně a dostávali jsme lehké góly. Moc se mi náš výkon nelíbil, protože jsme moc nakopávali, a hráli jsme na náhodu.

TJ Sokol Litultovice
Martin Šrom (hráč): Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Máme čtyři nové hráče a to bylo hned poznat na našem výkonu, kdy šli nahoru i ostatní hráči. To nám ještě chyběli tři další hráči. Jediné co nám, nevyšlo byl začátek druhé půle, kdy jsme byli nedůrazní.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
M. Matějček [-] - J. Pchálek [-] , M. Klein [-] , O. Levák [-] , F. Mrusek [-] (33. D. Škopek [-] ) , D. Klein [-] , J. Chryczyk [-] , J. Laifert [-] , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-] (63. P. Kořínek [-] ) , J. Schneider [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - P. Fiala [-] , T. Steuer [-] (46. M. Šrom [-] ) , M. Drápal [-] , O. Adamčík [-] , J. Šrom [-] , T. Bartoš [-] , J. Tesařík [-] (80. M. Hopp [-] ) , A. Vaculík [-] , A. Džemla [-] , Š. Šťavík [-] (56. P. Šalitroš [-] )

ŽK: 71. M. Klein .
Počet diváků: 31. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - HLADÍK Miroslav, ŠKROB Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Vavrovice jsou letos oslabeni, tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra hostů

Na úvod sezóny tipovat je velmi složité, ale domácí celek vypadá podle pohárového utkání oslaben o několik borců, tak proto více věřím ekipě z Litultovic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích