1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 10:15

1.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec přišel o výhru v poslední minutě.


Branky


0

Humpolec přijel do Bíteše z cílem zapomenout na nepovedený závěr jara. Ale domácí chtěli rovněž začít novou sezonu dobře, z čehož rezultoval vcelku vyrovnaný duel, ve kterém hosté až do 90. minuty sahali po 3 bodech. Na poslední chvíli zachránil domácím bod Lukáš Kopáček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve velkém horku se v úvodní půli hrálo opatrně

v dnešním tropickém počasí se hrál od úvodního hvizdu vyrovnaný duel, ve kterém byli více u míče domácí. Šance si však více vytvářeli hosté z Humpolce. Ti si také hned v úvodu vypracovali velkou příležitost, ale nikdo z jejich hráčů nedokázal míč do branky doklepnout. Pak se dostali ke slovu i domácí, ale dvě slibné šance, zejména ta Dvořákova, zůstaly nevyužity. Poté se hrálo hlavně ve středu hřiště, do větší příležitosti se dostal až v závěru poločasu domácí L. Kopáček, ale příležitost nevyužil.

Nepříjemné zranění a šťastná koncovka Bíteše

Druhé dějství začalo nejprve šancí domácích - J. Horký trefil z boku konstrukci branky hostujícího gólmana Nováka. Pak si však slovo vzali hosté a ujali se v 51. minutě vedení. Domácí ztratili na polovině míč, Humpolec rychle přešel do protiútoku a bleskově zakončil. S první ranou si ještě K. Janoušek poradil, ale na parádní dorážku v podání J. Skryjy byl již krátký 0:1. Po obdržené brance se Bíteš pustila do ofenzivnější hry a potrestat je mohl T. Kopic. Ten však pěknou možnost v uklidňující branku nepřetavil. Nepěkný moment přišel v 70. minutě, kdy se nešťastně zranil domácí Jiří Pokorný. Po tvrdém střetu se snažil ve hře pokračovat, ale po několika vteřinách se zhroutil bezvládně na zem. K vidění tak byl rychlý lékařský zákrok. Po této nepříjemnosti hra logicky opadla a již to vypadalo na hubené vítezství Humpolce, když z ničeho nic přišlo v 90. minutě vyrovnání. Po standardní situaci a nepodařené hlavičce L. Kropáčka se míč k překvapení všech ocitl až v síti - 1:1. Zápas tak nakonec skončil remízou. 



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec, trenér Velké Bíteše: Po nevydařené přípravě to byl těžký soupeř na úvod. Humpolec byl lepší, vedl. Nás navíc zmrazilo ošklivé zranění J. Pokorného. Má zlomené žebro, ale prognóza byla horší, tak to nedopadlo nejhůř. V závěru jsme za něj zabojovali a urvali cenný bod.

AFC Humpolec
Ján Kubík, trenér Humpolce: Nebyl jsem přímo na lavičce, jsem v trestu. Ale co vím od asistenta, tak jsme v podstatě dva body ztratili a domácí jeden na poslední chvíli získali. Určitě jsme chtěli začít soutěž vítězstvím..



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
K. Janoušek [-] - J. Horký [-] , L. Kerber [-] , L. Střecha [-] , L. Kopáček [-] - O. Mucha [-] , J. Pokorný [-] (70. T. Mrňa [-] ) , T. Nekuda [-] , P. Antoš [-] - T. Dvořák [-] , D. Rozum [-] (65. M. Čech [-] )

AFC Humpolec
J. Novák [-] - T. Kopic [-] , D. Procházka [-] , J. Málek [-] , T. Pícha [-] - L. Bláha [-] , M. Kratochvíl [-] , D. Šerý [-] , J. Skryja [-] (81. M. Podoba [-] ) - J. Pikl [-] (90. T. Vrátný [-] ) , R. Dalík [-]

ŽK: 50. L. Kopáček , 72. M. Ivančík - 41. T. Pícha , 80. T. Kopic , 89. J. Pikl , 92. R. Dalík .
Hráči zápasu: L. Kopáček - J. Skryja .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.