1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sady opět vítězně, a to nedaly 2 penalty


Branky


0

Lídr tabulky z Nových Sadů zajížděl na půdu předposledních Velkých Karlovic, kde se žádnému týmu nehraje lehce. Hosté šli do vedení už v úvodní minutě, domácí dokázali srovnat, ale rozhodnutí přinesl hostující Blaha. Nové Sady navíc neproměnily dva pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól, 2 penalty, srovnání

Už v první minutě přišel dlouhý aut hostů, míč se dostal až k Davidu Škodovi, který otevřel skóre – 1:0. Nové Sady byly v úvodu lepším týmem. Velké Karlovice předváděly svou typickou hru plnou dlouhých nákopů. Hosté mohli jít do dvoubrankového vedení, když hlavní sudí Tomanec odpískal pokutový kop za hraní rukou. Míč si postavil Miroslav Navrátil, ale gólman Sváček měl jeho pokusy nastudované a jeho střelu mu vykryl. Obrovskou šanci zahodil Režný, když pádil sám na strážce domácí svatyně. V 37. domácí z ojedinělé akce srovnali. Pavel Škrobák se dostal k odraženému míči a z hranice šestnáctky přeloboval brankáře Zbořila – 1:1. Ještě před přestávkou dostali Nové Sady k dispozici další penaltu, opět za ruku. Tentokrát si míč vzal Tomáš Režný, chtěl Sváčka překonat stylem á la Panenka, ale jeho „vršovický dloubák“ skončil jen na břevně. První poločas tak skončil remízovým výsledkem 1:1.

Blaha rozhodl

Zkraje druhého dějství ale Nové Sady přece jen šly znovu do vedení. Jan Blaha se v 51. minutě hezky obtočil s balónem a z rohu šestnáctky napříč celou bránou rozvlnil síť – 1:2. Domácí Velké Karlovice se ještě snažily zabojovat alespoň o bod, ale ten jim dopřán nebyl. Hrozily sice z množství standardních situací, ovšem žádná z nich jim gólovou radost nepřinesla. Domácí zůstávají patnáctí, Nové Sady se i nadále dívají na všech ostatních 15 celků z nejvyššího stupínku.



Ohlasy k zápasu



FK Nové Sady
Karel Trnečka (trenér): „Myslím si, že jsme byli v utkání lepším týmem, především v prvním poločase. Velké Karlovice hrály nakopávané míče, čekaly na vlastní polovině a takřka jejich hře chyběla mezihra. Snažily se hrozit hlavně ze standardek. Soupeř věděl, že náš tlak může otupit jen tvrdostí a agresivitou. My jsme šli rychle do vedení, pak měl velkou šanci Režný a neproměnili jsme první penaltu. Potom soupeř vyrovnal. My nedali další penaltu, ale to se zkrátka stává. My jsme měli více ze hry a na začátku druhého poločasu jsme opět vedli. Snažili jsme se hrát kombinačně, ale místy jsme podlehli stylu domácích a také občas jen nakopli míč dopředu. Zkrátka jsme se někdy přizpůsobili jejich hře. Navíc terén byl velmi těžký, měkký, podmáčený. V závěru rozhodčí trochu podlehl tlaku fanoušků, kteří komentovali každé jeho rozhodnutí, a domácí měli k dispozici hodně standardních situací, ale nakonec jsme zaslouženou výhru uhájili.“



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
M. Sváček [-] - M. Melichařík [-] (46. A. Mynarčík [-] ) , J. Mikula [-] - K. Surovec [-] (63. J. Langer [-] ) , M. Podešva [-] , V. Vašut [-] , M. Pavelka [-] , J. Píšek [-] , P. Píšek [-] - P. Škrobák [-] , T. Ondřejka [-]

FK Nové Sady
J. Zbořil [-] - T. Kopp [-] , M. Navrátil [-] , M. Samek [-] , L. Hodis [-] - A. Andreev [-] , J. Blaha [-] , D. Škoda [-] - V. Papica [-] , T. Režný [-] - M. Novotný [-] (34. D. Dvorský [-] )

ŽK: 67. P. Píšek , 79. P. Škrobák , 88. J. Mikula - 52. M. Navrátil , 66. J. Blaha , 74. A. Andreev , 81. V. Papica .
Hráči zápasu: M. Navrátil , J. Blaha .
Místo: Velké Karlovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Švehla Marek - PFEIFER Michal, CHLEVIŠŤAN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.