0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřkovice vyhrály v Krnově a jdou do čela tabulky


Branky


0

Hosté z Petřkovic před zápasem věděli, že pokud v Krnově vyhrají, dostanou se díky ztráta Nových Sadů na první místo tabulky Divize E. Jenomže domácí v minulém kole zle zatápěli silným Petrovicím na jejich hřišti. Nakonec duel mezi Krnovem a Petřkovicemi rozhodla jediná branka. Měl ji na svědomí zkušený Karel Maceček. Petřkovice tak vyhrály 0:1 a usadily se v čele. Vyhrály pošesté v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj ve středu pole

Petřkovice si v minulém kole hravě poradily s Havířovem a doufaly, že stejný průběh bude mít i zápas v Krnově. Krnov však na Petřkovice umí. Nicméně v daleko lepší pohodě šli do duelu jistě hosté, kteří měli za sebou pětizápasovou šňůru výher v řadě a toužili navléct šestý korálek. Zato Krnov prohrál předchozí tři posobějdoucí duely. V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal. Obrany dominovaly nad útokem. Šlo o taktickou bitvu. Hrálo se převážně mezi oběma šestnáctkami. Docházelo k soubojům ve středu hřiště a žádné velké příležitosti se diváci nedočkali ani na jedné straně. Petřkovice, jejichž defenzivu znovu výborně dirigoval zkušený gólman Buček, hrály opatrně a nechtěly zbytečně inkasovat. Krnov byl v útoku bezzubý a k ohrožení branky se v podstatě nepropracoval. I proto skončil první poločas bezbrankovou remízou.

Rozhodl zkušený Maceček

Brzy po přestávce přišel rozhodující okamžik zápasu. V 52. minutě se po několika odrazech dostal míč na kopačky hostujících hráčů. Karel Maceček prokázal svou zkušenost a poslal Odru do vedení – 0:1. Domácí fanoušci doufali, že inkasovaný gól jejich oblíbence vyburcuje k zlepšené hře. Jenomže žádný progres se v krnovském herním projevu nekonal. Nadále jejich výpady do útoku narážely na pevná vrata petřkovické obranné řady. Hosté věděli, že pokud udrží čisté konto, vyhrají a posunou se do čela tabulky Divize E. To se jim nakonec také podařilo. Hubenou výhru 0:1 udrželi až do konečného hvizdu, a mohli tak slavit posun na samotný vrchol. Krnov prohrál počtvrté v řadě a začíná se nebezpečně přibližovat sestupovému pásmu.



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov
Marek Koraba (vedoucí): „Pro diváky to nebyl zrovna pohledný fotbal, byl to spíš antifotbal. Příliš fotbalové krásy nenabídl. My jsme pořádně nevystřelili na branku. Naše hra v ofenzívě mě zklamala. Nedokázali jsme dát přesný centr, podržet míč…Petřkovice toho také moc nepředvedly. Hrály ze zabezpečené obrany, na brejky. Byla to taková taktická bitva. Myslel jsem, že se po výkonu v Petrovicích zvedneme, ale to se nestalo. Hosté dali jeden gól. Dá se říci, že vyhrál šťastnější. My teď jedeme do Havířova, kde budeme hrát o 6 bodů.“

FC Odra Petřkovice
Filip Smékal (trenér): „Hrálo se pro nás v netypický čas. Náš výkon se mi moc nelíbil. Hráli jsme bez nasazení, v pomalém tempu. Trochu jsme se přizpůsobili Krnovu. Mysleli jsme, že vzhledem k „formě“ domácích si můžeme udělat zápas snazší, ale to se nám nepovedlo. Naštěstí jsme díky naší sportovní formě zvládli vstřelit alespoň jednu kýženou branku. Jsme moc rádi, že jsme se posunuli do čela tabulky. Chceme porazit i Slavičín a zůstat na vrcholu i nadále.“



Sestavy


FK Kofola Krnov
R. Jaška [-] - M. Havlíček [-] , M. Daříček [-] , R. Švrček [-] - P. Navrátil [-] , O. Bartoníček [-] (58. T. Hudský [-] ) , V. Šustr [-] , L. Kužel [-] - A. Ondra [-] , L. Krčmařík [-] (58. A. Korbel [-] ) - J. Šimčík [-] (76. L. Mohyla [-] )

FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - V. Polášek [-] , D. Kašický [-] , R. Wozniak [-] , Z. Staněk [-] - M. Cesnek [-] , D. Levčík [-] , R. Baranek [-] (46. M. Václavík [-] ) - J. Ptáček [-] (68. J. Darda [-] ) , K. Maceček [-] (89. A. Hubeňák [-] ) - S. Burian [-]

Místo: Tráva. Počet diváků: 409. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - KALOČ Radim, MANKOVECKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.