5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí tým potvrdil roli favorita


Branky


2. M. Janča , 16. A. Mašek , 42. J. Mašek , 55. M. Janča , 89. L. Ficu
4

Domácí výběr si bez větších potíží poradil s TJ Sokol Manětín a nadále drží neporazitelnost v celé soutěži. Hosté naopak nenavázali na výsledek z předchozího kola kdy naplno bodovali proti týmu Dolní Bělá .Patří jim až 12 příčka, mají ovšem jeden zápas k dobru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Marek Janča opět excelentní

Toto utkání mělo jasného favorita.Domácí byli od prvních minut výrazně lepší a přehrávali svého soupeře ve všech směrech. Již ve druhé minutě zápasu se domácí dostali do vedení.Gól vsítil hráč s číslem 7 Marek Janča.Kanonýr domácích v tomto duelu zazářil.Další zásah přidal v 16 minutě utkání hráč s číslem 8 Antonín Mašek.Domácí tak vedli 2:0 a kráčeli si ke třem bodům v tomto duelu.Hosté prakticky neohrozili svého soupeře a do vyložených šancí se nedostávali.Poslední gól viděli diváci  v 42 minutě zápasu.To se mezi střelce zapsal hráč s číslem 11 Jan Mašek.Po prvním poločase tedy domácí tým vedl  3:0.

Hosté nekladli žádný odpor a odjíždí s debaklem

Druhý poločas začali domácí opět svižně a nepouštěli hosty vůbec do hry.Měli více ze hry, byli rychlejší a agresivnější a také stříleli důležité góly v rozhodujících momentech celého zápasu.Další gól přišel v 55 minutě zápasu a dal ho kdo jiný než domácí šutér Marek Janča.Domácí tým ještě dvakrát střídal.Záhy po vstřeleném gólu odešel hráč s číslem 11 Jan Mašek a místo něj nastoupil hráč s číslem 17 Eiad Ramadán .Ve stejný čas nahradil hráč s číslem 4 Ladislav Ficu odstoupivšího hráče s číslem 20 Daniela Králíka.Střídání nemělo nijak zásadní vliv na průběh ani výsledek celého utkání.Hosté jedinkrát v tomto zápase vystřídali.Odešel hráč s číslem 18 Petr Souček a místo něj nastoupil hráč s číslem 6 Václav Novák v 64 minutě zápasu.V samotném závěru se ještě trefil střídající hráč domácích s číslem 4 Ladislav Ficu.Utkání se již jen dohrávalo.Na výsledku se však již nic nezměnilo.Utkání sledovalo 40 diváků.Zápas byl vedený čistě o čemž svědčí fakt, že nebyla udělena žádná žlutá ani červená karta.Domácí tak nadále kralují  celé soutěži v Krajském přeboru.Hosté naproti tomu zůstávají na 12 pozici se ziskem pouhých 4 bodů,ale jedním zápasem k dobru.



Sestavy


TJ Sparta Sulkov
P. Vavřík [-] - P. Pecháček st. [-] , M. Janča [-] , M. Straka [-] , D. Králík [-] (55. L. Ficu [-] ) , L. Čejka [-] , J. Mašek [-] (55. E. Ramadan [-] ) , A. Mašek [-] , L. Kur [-] , J. Straka [-] , P. Hejzek [-]

TJ Sokol Manětín
J. Kronďák [-] - D. Vávra [-] , P. Souček [-] (64. V. Novák [-] ) , E. Samko [-] , V. Degtjarov [-] , P. Vařeka [-] , P. Zelenka [-] , K. Šlajer [-] , J. Suja [-] , F. Janouškovec [-] , P. Babic [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - KUBÍK Petr (N), KRONĎÁK, ING. Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Svatoš

Expert: Lukáš Janka
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích