Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 15:30

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedenáct gólů bylo k vidění v Chotíkově


Branky


4

Starý Plzenec přijel na půdu Chotíkova se sérií čtyř vítězsvtí v řadě a i zde, chtěl šňůru protáhnout. Chotíkov naopak poslední dva zápasy prohrál a nutně tak potřeboval bodovat jelikož poslední Hradiště, začíná dotahovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šestigólový poločas

Do zápasu vkročili lépe domácí fotbalisté, kteří si zásluhou Hauera a Kellnera vypracovali dvoubrankový náskok už v prvních patnácti minutách. Hosté ale během dvou minut dokázali stav zápasu srovnat a to díky Janu Kuchařovi a Lukáši Vokurkovi. Gólové hody pokračovali po první půlhodině, když na 3:2 zvyšoval Petr Kolesa a ve 36. minutě vrátil domácím dvoubrankový náskok Jiří Kellner. Po divokém prvním poločase tedy bylo skóre 4:2.

Přestřelka pokračovala

Druhý poločas patřil zejména hostům už v 55. minutě snížil na rozdíl jediné branky opět Lukáš Vokurka. Po obrovské hrubce nabídl vyrovnání hostům domácí gólman a Lukáš Vokurka tak zkompletoval v 66. minutě hattrick. Od 67. minuty navíc domácí hráli v deseti po vyloučení dvougólového Kellnera. Tři góly během dvaceti minut rozložili domácí fotbalisty a ti nabídli hostům vedení 5:4, když se prosadil Daniel Diviš. Přestřelka v základní hrací době byla ukončena vyrovnávací trefou Davida Smutného z 86. minuty. Diváci si tak po jedenácti brankách mohli vychutnat penaltový rozstřel.

V rozstřelu šťastnější hosté

Penaltový rozstřel proti sobě postavil do branek hráče z pole. Bod navíc odvážejí hráči Starého Plzence.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932 B
Jiří Pechler: „Zápas nabídl gólové hody, což určitě potěšilo diváky, ale hráče a trenéry určitě ne (smích). Ze začátku zápasu jsme se dostali do dvoubrankového vedení, během chvíle bylo srovnáno na 2:2 po chybách našeho brankáře... Nicméně do poločasu jsme přidali 2 góly a do kabiny jsme šli za stavu 4:2...2.poločas...začali lépe hosté a zkorigovali na 4:3.Poté opět zaúřadoval náš gólman, který soupeři daroval gól na 4:4. Sesypali jsme se a během chvíle dostali 5. gól. Poté přišlo vyloučení našeho hráče. Nicméně i v 10 lidech jsme dokázali srovnat. Penalty už jsou loterie a šťastnější byli hosté. Jenom bych chtěl dodat, že ani na jedné straně nechytal kovaný gólman, ale hráč z pole.“




Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
P. Čech [-] - M. Rubáš [-] , J. Pechler [-] - J. Kastl [-] , V. Kratochvíl [-] - P. Kolesa [-] - M. Strnad [-] (63. D. Smutný [-] ) , J. Kellner [-] , M. Hauer [-] , A. Cirok [-] , J. Bárta [-] (76. P. Oulík [-] )

SK Starý Plzenec
S. Med [-] - P. Batěk [-] (46. S. Sibal [-] ) , L. Vokurka [-] , T. Brejcha [-] , D. Diviš [-] , J. Sedlák [-] , J. Kuchař [-] , M. Votava [-] , J. Duspiva [-] , V. Seman [-] , J. Kuncendörfer [-]

ŽK: 67. J. Kellner , 82. P. Kolesa - 35. M. Votava , 62. L. Vokurka , 86. J. Duspiva . ČK: 67. J. Kellner .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Duspiva Václav - SMOLA Lukáš, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 12:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 15:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 22:16

Tip: výhra domácích