1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzenec přijel do Hradiště potvrdit formu


Branky


3

Sedmý Starý Plzenec zavítal do Hradiště jako favorit, který v minulém kole sestřelil vedoucí Letnou 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třicet minut rozhodlo

Hráči posledního týmu tabulky se chtěli před domácími fanoušky proti favoritovi ukázat. Začátek zápasu je zastihl v ideálním rozpoložení, domácí si vytvářeli šance jednu za druhou bohužel nedokázali ani jednu zužitkovat. Takže to byl práve nepříliš přesvědčivý Plzenec, který vstřelil úvodní branku a to konkrétně Pavel Batěk v dvaadvacáté minutě. TO jakoby opařilo dusud lépe hrajíci fotbalisti Hradiště a v 29. minutě se opět prosadil Pavel Batěk. Domácí se sice z dvou inkasovaných branek ještě dokázali probrat ale znvou zahodil dobré příležitosti. Hřebíček do rakve domácích byl zkompletovaná hattrick Pavla Baťka v 36. minutě, který tak určil osud zápasu.

Domácí jen korigovali

Do druhého ppoločasu šli domácí s cílem co nejdříve snížit a dostat soupeře pod tlak, v 46. minutě trefili brankovou konstrukci, Plzenec se nikam nehnal držel balon ve své moci a bylo jasno, že tyhle tři body už neztratí. Domácí si zmohli na branku až v 88. minutě, když se trefil Hausner. To už bylo na jakýkoli obrat pozdě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Daniel Štěrba: ,,Zápas byl vyrovnaný, my jsme měli více šancí, ale bohužel nedáme vůbec nic. Soupeř se dostal do tří šancí v prvním poločase a všechny proměnil. Do druhé půle jsme šli že zápasem něco udělat, hned v první minutě jsme dali břevno ale gól stále nic. Nakonec jsme ho dali 2 minuty před koncem, ale to bohužel nestačilo".




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - D. Červený [-] (66. D. Příhoda [-] ) , J. Rucký [-] , O. Pytlík [-] , J. Ženíšek [-] - V. Pikhart [-] , J. Němeček ml. [-] (71. M. Hausner [-] ) , J. Soukup [-] (81. V. Přibáň [-] ) , M. Drahoňovský [-] - M. Furár [-] , T. Beránek [-]

SK Starý Plzenec
S. Med [-] - M. Vaněk [-] (65. J. Švéda [-] ) , T. Brejcha [-] , J. Vaněk [-] , D. Diviš [-] , J. Sedlák [-] , J. Kuchař [-] , M. Votava [-] , P. Batěk [-] (68. P. Jíra [-] ) , V. Seman [-] , J. Kuncendörfer [-]

ŽK: 34. D. Červený , 61. J. Soukup , 66. M. Drahoňovský - 73. M. Votava .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Nešpor Petr - KRŇOUL Štěpán, ERET Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích