Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený lídr poprvé v sezoně narazil


Branky


4

Lídr soutěže se potýkal se rozsáhlou marodkou a zápas s Plzencem byl tak mnohem otevřenější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plzenec rozhodl v poločase

Domácí na oslabeného favorita vlétli bez jakéhokoliv respektu, vytvářeli si gólové šance, hosté byli všude druzí, nedůrazní a Plzenec se zásluhou Jana Vyskočila dostal už v sedmé minutě do vedení. Letná přece jen hru postupně začala vyrovnávat, ale ve 28. minutě vstřelil svojí druhou branku Vyskočil a do poločasu dokázal zkompletovat hattrick. Do kabin se šlo s velmi překvapivým výsledkem.

Plzenec si vedení pohlídal

Druhý poločas se nesl ve znamení toho prvního a hosté už spíše čekali na závěrečný hvizd. V 56. minutě se počtvrté v utkání trefil Vyskočil, o deset minut později zvyšoval Daniel Diviš na 5:0 V osmdesáté minutě Jan Kuchař slavil šestý gól. Čestný zásah hostů dal v závěru utkání z penalty Dominik Vacek. Letná si tak z Plzence odvezla šest kousků a připsala si první porážku v sezoně.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Letná
Stanislav Žák: ,,Do zápasu s Plzencem jsme šli v roli favorita, ale bohužel také v oslabené sestavě oproti poslednímu utkání jsme postrádali 5 hráčů a na výkonu se to projevilo od prvních minut. Domácí byli aktivnější a lepším týmem a vytvořili si řadu šancí. Postupem času je začali i proměňovat a poločasové skóre bylo 3:0 pro domácí. Druhý poločas byl v rytmu prvního a Letná už tak nějak bez zájmu zápas dohrála a připsala si první letošní prohru v poměru 6:1. Bohužel absence několika hráčů, už tak úzkého kádru byla znát. A domácímu týmu Letná výhru darovala. Ale pochválit domácí musím za bojovnost a aktivitu v celém zápase."



Sestavy


SK Starý Plzenec
S. Med [-] - J. Vyskočil [-] (74. M. Vaněk [-] ) , J. Sedlák [-] (65. J. Vaněk [-] ) , S. Sibal [-] (65. D. Diviš [-] ) , L. Vokurka [-] (46. L. Štěpán [-] ) , J. Duspiva [-] , J. Kuchař [-] , M. Votava [-] , P. Batěk [-] , V. Seman [-] , J. Kuncendörfer [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - D. Vacek [-] , T. Borkovec [-] , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] (80. D. Sýkora [-] ) , V. Skalský [-] , P. Domin [-] , P. Sýkora [-] , L. Zeman [-] , M. Šampalík [-] , J. Diviš [-]

ŽK: 67. J. Duspiva , 84. L. Štěpán - 45. P. Domin .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - DĚKANOVSKÝ Michal (N), HÁJEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře