1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

16.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vsetín sice vedl, ale tři body si odvážejí Petřkovice


Branky


0

V posledním podzimním zápase, a to v předehrávce prvního jarního kola, nastoupil Vsetín proti vedoucímu celku tabulky, Petřkovicím. I když se ze začátku zdálo, že domácí dosáhnou na body tři, byl v koncovce šťastnější soupeř a po zlepšeném výkonu ve druhém poločase si odváží ze Vsetína plný bodový zisk. Petřkovice po ztrátách Nových Sadů a Petrovic navýšily svůj náskok na čele tabulky a přezimují s šestibodovým náskokem na druhé Nové Sady.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Vsetína

Hosté zahrozili ihned po úvodním hvizdu, kdy na centr Baranka naběhl Ptáček, ale v prostoru malého vápna míč netrefil. V zápětí však následoval dlouhý odkop domácího Bělašky, k míči se dostal štírek Mydlář a umístěnou hlavičkou poslal vsetínské ve čtvrté minutě do vedení – 1:0. Tento moment vyburcoval domácí k nátlakové hře a dobrých patnáct minut udávali tempo hry. V 19. minutě předvedli ukázkovou akci, po které míč doputoval k zcela volnému Chuchmovi, avšak ten nastřelil pouze nohy vybíhajícího brankáře Bučka. Od 25. minuty se hra v poli srovnala a odehrávala se převážně mezi oběma šestnáctkami. Nutno ovšem připomenout, že se hrálo „nahoru–dolů“ a o zajímavé momenty rozhodně nebyla nouze. Ve 35. minutě zahrávali hosté trestný kop Macečkem, s nímž si však gólman Eliáš hladce poradil. Do konce první půle se již nic podstatného neudálo, a tak za příznivého stavu odcházeli do kabin spokojenější domácí.

Obrat Petřkovic dokonal Ptáček

Nástup do druhého poločasu byl ve znamení Valachů. Rychlý útok podnikl Kučerňák, před pokutovým územím vtipně uvolnil Matůše, jehož střelu vyrazil Buček na rohový kop. To však bylo ze strany domácích na dlouhé minuty vše. Hosté začali nebezpečně kousat a vytvořili si mírnou územní převahu. Ta se projevila především ve středu pole, kde hru dirigoval Cesnek. Domácí obrana byla neustále v permanenci, poněvadž ostravský tým na ni začal dotírat zleva i zprava. V 69. minutě založil pohlednou akci exligový Wozniak, „posadil“ míč přesně na hlavičku Macečka, která naštěstí pro domácí skončila těsně vedle. O minutu později však již bylo srovnáno. Po závaru v pokutovém území a střele bez přípravy Cesneka byl Eliáš bezmocný – 1:1. V 82. minutě po chybě domácí obrany, která se nechala přečíslit, unikl po levé straně Staněk, jehož ránu dokázal ještě Eliáš vyrazit, ale na dorážku Ptáčka již nedosáhl – 1:2. Po tomto šoku se domácí nadechli k závěrečnému náporu, který vyvrcholil jen nastřelenou tyčkou z kopačky Kučerňáka. V hektickém závěru, kdy na obou stranách začaly pracovat nervy, neunesl tíhu situace domácí kapitán Kučerňák, který zcela zbytečně oplácel faul, za nějž byl hlavním rozhodčím poslán předčasně pod sprchy. 



Ohlasy k zápasu



FC Odra Petřkovice
Filip Smékal (trenér): „Byl to velmi těžké utkání. Hrálo se na úzkém hřišti, což znamenalo, že zápas bude jeden velký boj. My jsme to měli o to složitější, když jsme už ve 4. minutě inkasovali nešťastnou branku. V první půli jsme se dostali do 1-2 šancí. Po pauze se náš výkon zlepšil a přišlo mi, že Vsetín začal odpadat fyzicky. Podařilo se nám srovnat krásnou střelou Martina Cesneka a pak obrat dokonal Filip Ptáček. Myslím si, že naše výhra byla nakonec zasloužená, i když i domácí hráči nechali na hřišti všechno. Bylo to vydřené vítězství. Jsme rádi, že jsme zvýšili náš náskok v čele. Kdyby nám někdo před startem soutěže řekl, že jako nováček budeme mít po podzimu 39 bodů, tak bych si myslel, že je blázen. Nám se to povedlo a jsme za to moc rádi. Nicméně, divize nám ukázala, že je v ní spoustu kvalitních týmů a že i celky, které jsou v dolních patrech tabulky, mohou porazit ty nejlepší. Přes zimu se musíme dobře připravit na jaro, protože nám nikdo nedá nic zadarmo.“



Sestavy


FC Vsetín
J. Eliáš [-] - P. Polomík [-] , P. Kocurek [-] , T. Chuchma [-] (78. J. Cahlík [-] ) , D. Dulík [-] (73. T. Kašpar [-] ) , M. Bělaška [-] - L. Matůš [-] , R. Kučerňák [-] , V. Surovec [-] , M. Mydlář [-] (60. M. Janečka [-] ) - M. Jaroš [-] -

FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - Z. Staněk [-] , V. Polášek [-] , R. Wozniak [-] - R. Baranek [-] , D. Levčík [-] , M. Cesnek [-] - J. Ptáček [-] (89. J. Darda [-] ) , K. Maceček [-] - S. Burian [-] , M. Neumann [-] (62. M. Václavík [-] )

ŽK: 9. D. Dulík , 28. L. Matůš , 32. R. Kučerňák , 55. P. Kocurek , 60. M. Mydlář - 28. D. Levčík , 33. M. Cesnek . ČK: 90. R. Kučerňák .
Hráči zápasu: M. Mydlář - M. Cesnek .
Místo: Vsetín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: VOJÁČEK Milan - LAKOMÝ Lukáš, BĚHAL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.