1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 10:15

18.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužená remíza


Branky


0

V Opavě byl k vidění bojovný fotbal a naprosto vyrovnané utkání a proto si oba celky připsali do tabulky po jednom bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané utkání. Opava byla lepší na balónu, hosté z Rýmařova zase hráli důrazný fotbal. Ze začátku Opava nevyužila své dvě šance. Stačila jedna chyba domácích, J. Furik se zmocnil míče, prostřčil balón mezi obránce a výborně hrající Šupák přehodil gólmana Opavy. 0:1. Do šaten proto odcházeli spokojenější hosté. 

Druhý poločas začala Opava zvyšovat tlak. Pak už se sřídali šance na obou stranách. Rýmařov hrozil hlavně ze standartních situací, kde nejvíce domácí obranu zlobil Šupák. V 52. minutě, ale naopak využili standartní situaci domácí. Po rohovém kopu hosté nedůrazně odhlavičkovali balón a k němu se dostal střídající Dřizgevič a bylo to 1:1. Poté už se dohrávalo bez výraznějších šancí. Až v 90. minutě utekl domácí Uvíra po lajně a krásným centrem našel před prázdnou bránou Jurečku, který bohužel hlavičkoval nad. A hned následoval konec utkání. 



Ohlasy k zápasu


SFC Opava B
Josef Martinka, vedoucí mužstva SFC Opava B: Byl to důrazný a bojovný fotbal. Obě mužstva měla šance na to vyhrát. Myslím si, že to nakonec byla spravedlivá remíza.




Sestavy


SFC Opava B
K. Lasák [-] - M. Hrabina [-] , P. Mezera [-] (46. P. Dřizgevič [-] ) , J. Košárek [-] , J. Swiech [-] , T. Čelůstka [-] - P. Uvíra [-] , A. Rolný [-] , D. Fišer [-] , V. Jurečka [-] - T. Gebauer [-] (69. P. Klembara [-] )

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - Z. Horák [-] , J. Harazin [-] , M. Hoza [-] , T. Němec [-] - J. Furik [-] , R. Němec [-] (78. A. Vajdík [-] ) , M. Furik [-] , P. Ondruška [-] - L. Krčmařík [-] , T. Šupák [-]

ŽK: 75. A. Rolný - 54. Z. Horák , 76. M. Hoza , 90. L. Krčmařík .
Hráči zápasu: J. Furik .
Místo: UT - Kylešovice. Počet diváků: 93. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - POSPÍŠIL Pavel, ZAORAL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.