1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 10:15

19.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výborný Eliáš pomohl Vsetínu k bodu


Branky


0

Než se 140 diváků stačilo rozkoukat, už domácí prohrávali 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 4. minutě důrazný T. Varhaník poslal Vsetín do vedení. To byl pro domácí tým šok. A pro dobře organizovanou obranu Vsetína obrovská výhoda. Šance se střídali na obou stranách. Až ve 38. minutě se také prosadili domácí. Švach prudce vystřelil a hostující golman stačil balón jen tak, tak vyrazit, ale na správném místě už byl domácí Velecký, který srovnal skóré. 1:1. 

Druhý poločas měli oba týmy šance na vítězství, ale i díky skvělým zákrokům obou golmanů se skoré už nezměnilo a tak si soupeři rozdělili body stejným dílem.



Sestavy


FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] (46. P. Jelínek [-] ) - J. Lukaštík [-] , J. Velecký [-] , D. Horáček [-] , L. Mezírka [-] , O. Školník [-] , M. Goňa [-] (80. B. Fojtík [-] ) , P. Švach [-] , D. Plšek [-] , T. Kocián [-] , M. Šindler [-]

FC Vsetín
J. Eliáš [-] - J. Zezulka [-] , M. Valigůra [-] , J. Drda [-] , D. Dulík [-] - L. Matůš [-] , V. Surovec [-] (86. V. Kovács [-] ) , M. Mydlář [-] , T. Varhaník [-] (89. J. Cahlík [-] ) - M. Jaroš [-] , J. Šrom [-]

Místo: Slavičín. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Mojžíš Jakub - ŽUROVEC David, NOVÁK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.