1:2
(1:0)
61. Š. Vrána
85. M. Kufa (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

20.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valmez si odváží z Rýmařova všechny tři body


Branky


22. T. Šupák - 61. Š. Vrána , 85. M. Kufa (p.)
0

Útočně naladění hráči Valašského Meziříčí, vstřelili dva góly na soupeřově hřisti a jedou domů zvesela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v 6. minutě šli, na hranici ofsajdu, hosté do otevřené obrany domácích, avšak hráči Rýmařova stačili plamínek uhasit. V 15. minutě viděl zcela zbytečnou žlutou kartu Dragon (protesty na HR) a od té doby se probudili i domácí. Začali se tlačit k brance hostů, následovaly rohy, auty…,ale vše bez úspěchu. Ale ve 22. minutě už to přišlo a byla to nádhera.  Domácí obránce Tomáš Němec vhodil aut na Michala Furika, ten se nádherně obtočil okolo hostujícího hráče a nacentroval před branku, kde stěží odhlavičkovali hráči Valmezu, ale přímo na nohu Tomáše Šupáka.  A ten to vyšperkoval nádhernou ranou z voleje přímo do šibenice. Nádherný gól. 1:0. Hosty to však nespařilo a hned v 25. minutě, kdy ryche rozehráli standartní situaci, hostující útočník si zasekávačkou pohrál s obráncem a poslal mič protiu noze Kuffovi. Brankář domácích vytáhl nádherný zákrok a tak se skóré nezměnilo. Hrálo se nahoru, dolů. Ve 34. Minutě dostal nesmyslnou kartu domácí Němec (odhození míče po odpískání). A to bylo vše, poločas 1:0.

Hned na začátku druhého poločasu utekl domácí hráč a musel ho zastavit, na hranici pokutového území , až stoper Michálek. To vše za žlutou kartu. Míč si postavil Ondruška, ale střela prosfištěla kolem levé tyče. Poté se hrálo většinou uprostřed hřiště a nikdo neměl navrch. V 61. Minutě přišla chvíle hostů.  Domácí tlačili, ale úplně zapomněli na zadní vrátka a tak přišel dlouhý balón na dva nabíhající útočníky Valšského Meziříčí a jednoho obránce Rýmařova (nevím kde byli ostatní).  Petr Dragon prodloužil balón na Šimona Vránu, který si lehce zpracoval míč a mazácky po zemi  ho poslal k tyči. 1:1. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a zápas se blížil k remíze. Jenže přišla 84. minuta, kdy opět přišel dlouhý balón do domácí nepozorné obrany, tam byl nastartovaný Dragon, který pelášil k brance a  pokutovém území ho stáhl domácí obránce. PENALTA. K té se postavil Martin Kuffa, a i když si gólman na balón sáhl bylo to 1:2. Pak ještě trefil ,hlavou, břevno domácí branky, Kapusta.  A konec . A velmi spokojení hosté z Valaškého Meziříčí.



Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - T. Němec [-] , Z. Horák [-] , D. Furik [-] , M. Hoza [-] - M. Furik [-] , J. Furik [-] , P. Ondruška [-] , R. Němec [-] (77. J. Lesák [-] ) - L. Krčmařík [-] , T. Šupák [-]

TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - V. Žilinský [-] (90. M. Macíček [-] ) , M. Kufa [-] , Š. Vrána [-] , J. Roupec [-] (69. J. Kapusta [-] ) , L. Lasovský [-] , M. Dokoupil [-] (87. M. Macíček [-] ) , A. Michálek [-] , M. Sviták [-] , P. Plešek [-] , P. Dragon [-]

ŽK: 33. R. Němec , 90. J. Furik - 14. P. Dragon , 38. P. Plešek , 48. A. Michálek , 71. M. Dokoupil .
Místo: Tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Slaminka Josef - VRŤO Peter, DYTKOVÁ Šárka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.