D. Alexa 36.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

20.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trmal přišel a rozhodl


Branky


0

Na jaře se trápicí Nové Sady doma bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Nové Sady začaly utkání dobře i když kvůli marodce atd. se na jaře trápí v každém utkání. Ale i tak si vytvořily mírnou územní převahu. Hlavně pravá strana hodně zlobila obranu hostů. A tak se i narodil gól v 36. Minutě, kdy po úniku z pravé strany prostřelil gólmana Stacha. A tak se šlo odpočívat za stavu 1:0 pro domácí.

Ve druhém poločase vyběhl na hřiště zcela „jiný“ tým z Havířova. A hned ve  49. minutě hrající trenér Miroslav  Matušovič nádherně přeloboval domácího gólmana Zbořila. Úžasný fotbalový zážitek. A Havířov tlačil dál. Již v 83. Minutě mohl rozhodnout Skoupý, ale minul odkrytou bránu.  A tak přišla 88. Minuta, po rychlé akci do rozhozené domácí brany vlétl Skoupý, přihrál na strídajícího Vojtěcha Trmalu a bylo rozhodnuto. 1:2.



Sestavy


FK Nové Sady
J. Zbořil [-] - D. Ronza [-] , D. Dvorský [-] (58. J. Vacek [-] ) , A. Andreev [-] , T. Kopp [-] , D. Alexa [-] , J. Blaha [-] , D. Škoda [-] , M. Novotný [-] (76. E. Němec [-] ) , M. Samek [-] , T. Maliňák [-]

MFK Havířov
D. Stach [-] - P. Michalčák [-] , D. Musiol [-] (89. N. Němec [-] ) , V. Babič [-] , T. Omasta [-] , K. Skoupý [-] - P. Zupko [-] (89. J. Cenek [-] ) , T. Wojnar [-] , L. Skoupý [-] , M. Matušovič [-] - T. Gomola [-] (85. V. Trmal [-] )

ŽK: 33. M. Novotný , 54. J. Blaha , 57. J. Zbořil , 68. D. Ronza - 88. V. Trmal .
Místo: Tráva. Počet diváků: 185. Rozhodčí: Mayer Jan - BUČEK Vítězslav, KRÁL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.