1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

21.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opava si veze bod ze Vsetína


Branky


0

V uplakaném počasí nastoupili domácí proti rezervě Opavy, která přijela bez hráčů A týmu a tak se očekávalo, že domácí tým zabere a zvítězí. Ale to se nestalo a Vsetínští ztratili další důležité body, což může být v závěrečném účtování osudné. O všem se prakticky rozhodlo v prvních deseti minutách, které stanovily, že každé z mužstev si připsalo na své konto po jednom bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše důležité se odehrálo do 10. minuty

Od začátku se hrálo ve svižném tempu a domácí měli v úvodu zápasu mírně navrch. Ve 3. minutě vyslal první střelu na hostující branku Jaroš, ale přestřelil. V 7. minutě zahrávali Valaši přímý kop, který poslal Kučerňák do zdi a z následné dorážky mířil vysoko nad. Vše si však    vynahradil v 9. minutě, kdy po levé straně unikl Surovec, přesným centrem našel Varhaníka, ten  vtipně sklepl míč právě Kučerňákovi, pro něhož již nebyl problém vsítit po zemi úvodní gól střetnutí. Než však domácí stačili vychutnat radost z dosažené branky, hosté srovnali. Ihned po rozehrání ze středového kruhu se míč dostal na hranici velkého čtverce k nabíhajícímu Fišerovi, jenž prudkým projektilem rozvlnil síť za Eliášovými zády. Další šanci na změnu stavu měli Vsetínští v 13. minutě kdy po závaru v trestném území hlavičkující Kučerňák trefil na brankové čáře stojícího obránce Mezeru. Tato situace jakoby hosty nakopla a hráči neustálým pohybem komplikovali zejména rozehrávku domácích. Největší zbraň měli Opavští ve velmi rychlých protiútocích, kdy často postupovali ve dvou nebo ve třech na vsetínskou obranu, která však během celého utkání pracovala prakticky bezchybně a nedovolila hostům své nebezpečné úniky zakončit. Domácí přibližně od 20. minuty začali hosty přehrávat zejména ve středu pole a vytvořili si mírnou převahu. Do větší šance se však nedostali. Postupem času Opava krok srovnala a útoky se střídaly na obou stranách. Ke konci prvního dějství založil rychlý útok Matůš, přesně přihrál před šestnáctkou Drdovi, ale ten těsně minul.

Ve druhém poločase už se nikdo neprosadil

Nástup do druhé půle patřil Vsetínu. Hráči se dobře pohybovali, záloha rozdávala míče po obou stranách plochy, z nichž však duo útočníků nic nevytěžilo. Na hrotu útoku je třeba vyzdvihnout hru Matůše, který se nebojácně vrhal do soubojů s opavskou obranou a v mnoha případech byl úspěšný. U spoluhráčů však nenašel pochopení. V 60. minutě po faulu zahrávali Vsetínští trestný kop, po kterém Valigůra prudkou střelou po zemi vystrašil hostujícího Lasáka v brance, jenž konečky prstů vytěsnil míč na rohový kop. V 71. minutě podnikli hosté jeden ze svých velmi nebezpečných výpadů a na Eliáše běžel zcela osamocen Korbel. Domácí gólman jeho tutovku na dvakrát zázračně zlikvidoval. S blížícím se závěrem Vsetínští prahli po dosažení druhého úspěchu a měli k tomu velmi blízko v 80. min., kdy středem pole postupoval Varhaník, na pravé straně uvolnil střídajícího Kovacse, ale jeho střelu zblokoval na roh obránce Pavlíček. Standardní situace, jindy velká zbraň, v tomto duelu Vsetínským vůbec nevycházely, rovněž tak i finální přihrávky. A tak si oba týmy rozdělily body.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Vsetín
Jakub Eliáš, bránkář: do zápasu jsme šli s tím, že chceme za každou cenu urvat proti mladým klukům z Opavy 3 body. Úvod nám vyšel a dostali jsme se do vedení, bohužel z následné akce jsme inkasovali. Vypracovali jsme si spoustu pološancí, které končily před vápnem nebo nakopnutým centrem ze strany na náhodu a i když jsme tentokrát byli ve vápně ve 3 - 4 hráčích, téměř vždy jsme trefili soupeře.Kombinace a celková hra není vůbec špatná, ale potřebujeme zlepšit finální fázi. Tentokrát jsme nezahrozili ani ze standartních situací a protože hosté neproměnily v druhém poločase jedinou svoji šanci, remíza je asi spravedlivý výsledek. Situace v tabulce ukazuje, že může rozhodnout každý bod, věřím, že dovezeme plný počet z Frýdlantu a potom ten dnešní bude mít svou cenu.




Sestavy


FC Vsetín
J. Eliáš [-] - J. Zezulka [-] , M. Valigůra [-] , J. Drda [-] (73. V. Kovács [-] ) , D. Dulík [-] (24. J. Maček [-] ) - V. Surovec [-] , M. Mydlář [-] , T. Varhaník [-] , L. Matůš [-] - M. Jaroš [-] - R. Kučerňák [-]

SFC Opava B
K. Lasák [-] - M. Hrabina [-] , J. Swiech [-] , L. Pavlíček [-] , P. Mezera [-] - D. Fišer [-] (78. M. Němčík [-] ) , P. Uvíra [-] (89. J. Košárek [-] ) , L. Češek [-] , P. Dřizgevič [-] , A. Rolný [-] - A. Korbel [-] (56. P. Klembara [-] )

Místo: Vsetín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dorušák Petr - LAKOMÝ Lukáš, ZAVŘEL Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.