2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 10:15

21.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičín nedopustil žádné překvapení


Branky


0

Toto víkendové počasí příliš fotbalu nesvědčilo a proto mužstva s umělou trávou mohla své přírodní hřiště pošetřit a to byl i případ Slavičína. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpělivost se vyplatila

Utkání mohlo začít šokem pro domácí hráče, když hned v první minutě šel hostující útočník na brankáře Vypuštáka, ale ten svůj tým podržel. Pak už začali tlačit domácí. Dostali se dvou pěkných šancí, ale nebylo z toho nic. Poté se hrál nezáživný fotbal, plný soubojů, nakopávaných míčů, bez zajímavých momentů. A pak přišla 43. minuta a gól do šatny. Domácí Horáček se dostal k míči a tečovanou střelou poslal domácí do vedení. 1:0 a mohlo se jít do tepla. 

Druhý gól a byl klid

Po poločasovém rozboru v kabině nastoupili domácí hráči do druhé půle jako vyměnění. Zlepšil se zejména pohyb bez míče, přesnost nahrávek a kombinační hra směrem dopředu. Šance tak na sebe nenechaly dlouho čekat. V 50´. minutě se k odraženému míči dostal J. Velecký, bohužel jeho střela se mezi tyče nevešla. Za dalších šest minut se už ovšem domácí hráči i diváci dočkali. To když si na dlouhý nákop za obranu zaběhl P. Švach a po zaváhání hostujícího brankáře se zmocnil míče a ten pak pohodlně uklidil do prázdné brány. 2:0. I nadále domácí hráči hýřili aktivitou, vycházela jim zejména křídelní hra a soupeře začali přehrávat. Nicméně i hosté  nesložili zbraně, hráli taktéž aktivně a tak se hra musela divákovi líbit. V 80´. minutě se mohlo skóre měnit potřetí, Horáčkova střela a teč Kříže však skončila na tyči a následná dorážka Goni, pro změnu v rukavicích hostujícího brankáře.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
Michal Švach, asistent trenéra: Za tři body jsme dnes opravdu rádi. Karlovice jsou nepříjemným soupeřem, vždy to bývá o jedné brance a to se i dnes ukázalo. První půle nebyla z naší strany až tak vydařená, trpělivostí a zlepšením v druhé půli jsme si však výhru plně zasloužili. Pochvalu zaslouží celý tým, na klucích bylo znát, že dnes jdou za vítězstvím. A za to jim patří obrovské uznání.




Sestavy


FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - O. Školník [-] , J. Lukaštík [-] , J. Velecký [-] (86. J. Hyžík [-] ) , D. Horáček [-] , L. Mezírka [-] , P. Kříž [-] , M. Goňa [-] (82. M. Švach [-] ) , P. Švach [-] (72. A. Bartoš [-] ) , T. Kocián [-] , P. Elšík [-]

FC Velké Karlovice+Karolinka
M. Sváček [-] - M. Štuler [-] , T. Ondřejka [-] , M. Pavelka [-] - T. Heger [-] , J. Kučera [-] (85. J. Píšek [-] ) , T. Chuchma [-] - P. Škrobák [-] , J. Pavelka [-] (65. J. Langer [-] ) - J. Mikula [-] , M. Podešva [-]

ŽK: 14. P. Švach - 85. T. Chuchma .
Místo: Slavičín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Páral Roman - SILNÝ Zdeněk, KŘEPSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.