Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 10:15

21.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body zůstávají v Havířově


Branky


0

Domácí MFK Havířov vyučoval hosty z Nového Jičína v produktivitě.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři krásné góly

Tak to byl pro domácí hráče začátek jako hrom. Již ve 3. minutě napřáhl z 25 metrů domácí hráč Tomáš Omasta a přesně k tyči nedal, hostujícímu Prepslovi v bráně, žádnou šanci. 1:0. Z hosty to, ale vůbec nezamávalo, hned v 6 minutě po centru do šestnáctky udělali velký závar před domácí brankou. Dvě dorážky, ale nic z toho. Ve 13. minutě po žlutém faulu Matušoviče, přišla standartní situace. Centrovaný míč do pokutového území si našel Tobiáš, ale bohužel trefil jen břevno domácí branky. 27. minuta a další tutovka Nového Jičína. Opět výborně hrající Tobiáš se propracoval celou obranou až před brankáře domácích, ale ten ho vychytal. A pak přišlo staré známé „NEDÁŠ, DOSTANEŠ”. Domácí záložník nádherně prostrčil balón mezi hostující stopery na nabíhajícího Matušoviče a ten luxusním dloubáčkem přehodil Prepsla. 2:0. Ve 31. minutě měli hosté perfektní možnost z přímého volného kopu přesně na hranici pokutového území. Tobiáš, ale branku domácích přestřelil. A pak přišla 36. minuta a rychlá akce Novojíčinských. Vyvezený balón do středu, pak příhrávka na nabíhajícího Slaninku, který krásně nacentroval do šestnáctky a Tobiáš hlavou trefil přesně. 2:1.  A hned vzápětí kopali hosté roh, který proletěl celou domácí obranou až na volného Farského, který míč poslal do brány, ale na brankové čáře ho ještě domácí stačili odkopnout. A tak se šlo do kabin za stavu 2:1.

 

 

Domácí to rozhodli

Do druhé půle vstoupili oba týmy s rozvahou a vědomím „hlavně neudělat chybu”. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. Hrálo se především uprostřed hřiště a bojovně. Pomáhal tomu už poněkud poničený terén. Tohle vydrželo až do 68. minuty. V 69. minutě už se totiž radovali domácí. Trma, vrma před brankou Novojičínských a asi na třetí pokus, kdy už celá obrana hostů byla na zemi, protlačil míč do brány Tomáš Wojnar. 3:1. Hosty tento gól nezlomil a tak vrhli všechny síly do ofenzívy. V 70. minutě dostal Radovan Lokša šanci k zahrání přímého volného kopu asi z 25 metrů. Kop provedl dobře, ale jeden z domácích obránců stojících ve zdi stačil míč hlavou nadzvednout nad domácí svatyni. A tak z toho byl jen roh. V 69. minutě opět začali zlobit domácí. Do rychlého brejku se dostal Gomola, ale ke štěstí hostů zůstalo skoré nezměněno.  A pak to přišlo. V 76. minutě zahrávali domácí roh, všichni hráči se natlačili do brány hostů a perfektní centrovaný balón hlavou ťuknul do brány Tomasz Gomola.  4:1 a bylo po zápase.

 

 



Sestavy


MFK Havířov
D. Stach [-] - P. Michalčák [-] , D. Musiol [-] (55. V. Trmal [-] ) , V. Babič [-] , L. Dostál [-] , T. Omasta [-] (85. N. Němec [-] ) - P. Zupko [-] , T. Wojnar [-] , L. Skoupý [-] , M. Matušovič [-] (77. K. Rozsíval [-] ) - T. Gomola [-]

FK Nový Jičín
O. Prepsl [-] - J. Farský [-] (72. M. Fertál [-] ) , O. Malina [-] , L. Švancer [-] - P. Ilko [-] , P. Tobiáš [-] , M. Slaninka [-] (80. M. Kiss Farkas [-] ) , J. Kalich [-] (85. M. Hrubý [-] ) , J. Juříček [-] , M. Švec [-] - R. Lokša [-]

ŽK: 12. M. Matušovič , 24. T. Gomola , 51. T. Wojnar , 78. P. Zupko , 81. K. Rozsíval - 10. J. Farský , 43. J. Juříček .
Místo: Tráva. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Koláček Josef - MIKESKA Karel, ŘEZNÍČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.