1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

21.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rýmařov si z Petrovic veze bod


Branky


0

První poločas byli lepší domácí, druhý poločas zase hosté. Takže remíza je spravedlivá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lokomotiva to rozjela

Od začátku utkání byla domácí Lokomotiva víc rozjetá a přehrávala soupeře ve středu pole a často se dostávali do přečíslení. Hlavně z pravé strany domácí často podnikali křídelní akc s centrovanými míči do šestnáctky hostů. Tam byl ovšm velmi pozorný gólman hostů Kameník, který všechny vysoké míče s přehledem likvidoval. To se mu dařilo do 26. minuty. Pak totiž přišel opět centr, tentokrát na zadní tyč hostující branky a ten si našel Puškáč a porvé v zápase rozvlnil síť hostujícího gólmana. 1:0. Pak se obě mužstva marně snažila vstřelit gól, ale do poločasu se už nic závažnějšího nestalo.

A Jiskra Lokomotivu přibrzdila

Do druhé půle vstoupila Jiskra jako vyměněná. Začala domácí přehrávat ve středu pole, byla běhavější a odhodlaně šla za vyrovnáním. A v 65. minutě se i dočkala. Rohový kop M. Furika našel na přední tyči Krejčího a ten nezaváhal. 1:1. Poté měli Rýmařovští ještě další velké šance, ale gólem už žádná neskončila. Ale i Petrovice ještě mohly rozhodnout o třech bodech, ale taktéž bez úspěchu. A tak zápas skončil spravedlivou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Petrovice
Pavel Bernatík, asistent trenéra: Zápas byl vyrovnaný. My jsme byli lepší v 1 poločase a hosté ve 2 poločase.

SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik, hlavní trenér: Domácím Petrovicím vyšel první poločas lépe a po zásluze šli do vedení. Bohužel jsme dali Petrovickému útočníkovi hodně prostoru v pokutovém území a ten svoji šanci proměnil. Petrovice nás přehrávali ve středu hřiště a jejich rychlé výpady byly nebezpečné. Naše útoky končily před pokutovým územím. Finální a před finální přihrávky postrádaly přesnost. Druhá půle byla z naší strany vydařenější. Kombinačně jsme se začaly prosazovat. Po rohovém kopu si na přední tyč naběhl Krejčí a vyrovnal stav na 1 : 1. Vzápětí na branku domácích osamoceně běžel Němec, ale svůj nájezd zakončil nepřesnou střelou. Rozhodnout mohla 90. minuta. Nejdříve osamocený Ondruška netrefil z otočky branku domácích a vzápětí zahodili šanci i Petrovice.



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
R. Mrozek [-] - D. Gill [-] , J. Hoffmann [-] , A. Leibl [-] , M. Puškáč [-] , T. Bajzath [-] , P. Moskál [-] - P. Miko [-] (85. A. Fukala [-] ) , J. Plešek [-] , P. Škuta [-] - D. Puškáč [-] -

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - M. Hoza [-] , T. Němec [-] , Z. Horák [-] , T. Krejčí [-] - J. Furik [-] , P. Ondruška [-] , M. Furik [-] , R. Němec [-] - T. Šupák [-] , L. Krčmařík [-] (46. J. Lesák [-] )

ŽK: 71. J. Hoffmann , 81. M. Puškáč - 34. T. Šupák , 38. P. Ondruška , 49. M. Furik .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Poláček David - MOŽÍŠ Dušan, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.