0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

22.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva fičí domů se třemi body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas, ale gól dali jen hosté

Domácí začali utkání dobře. Už v šesté minutě kopali volný přímý kop. Krásně trefený míč již mířil do růžku branky, ale hostující gólman Mrozek excelentním zákrokem vytáhl na roh. Ve 13. minutě poprvé zahrozili hosté, obránce poslal dlouhý míč až na stopery domácích, jednomu z nich balón bohužel odskočil až k nabíhajícímu útočníkovi hostů, který se sám řítil na bránu, ale balón ho neposlechl a tak si poradil domácí brankář Tomečka. To mělo být pro domácí varování. Ale nepomohlo. Ve 22. minutě už udeřilo. Opět nákop do obrany domácích, přiklepnutí hlavičkou a Puskáč už si mazácky poradil. 0:1. Pak přišlo období, bojovnosti a žlutých karet. 3 domácí a 2 hosté. Na každé straně ještě po jedné pološanci a šlo se do kabin. 

Hilbert přišel a pojistil 3 body

Druhý poločas začal tím jak skončil. Bojovnost a karty. V 48. minutě ŽK domácí Kuchař a hned v 52. minutě opět domácí Nehyba. Domácí se snažili, ale na dobře organizovaný tým hostů to nestčilo. A v čase 80:50 přišel důležitý okamžik zápasu. Z hřiště odešel hostující Jan Plešek, kterého nahradil MIROSLAV HILBERT. Trošku se protáhl, proběhl a hurá na to. 82. minuta, dlouhý balón hostů přes celé hřiště, prodloužení hlavou do křídla, přihrávka do šestnáctky a zcela volný Hilbert ve skluzu posílá míč do domácí branky. 0:2 a rozhodnuto. 



Sestavy


SK Hranice
J. Tomečka [-] - M. Lasovský [-] , J. Nehyba [-] (63. M. Kubica [-] ) , P. Šišlák [-] (87. P. Vanduch [-] ) , A. Hrdlička [-] (71. R. Pecha [-] ) , J. Ferenc [-] , D. Zezulka [-] , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , T. Čáp [-]

TJ Lokomotiva Petrovice
R. Mrozek [-] - D. Gill [-] , J. Hoffmann [-] , T. Bajzath [-] , M. Puškáč [-] (73. A. Fukala [-] ) , P. Moskál [-] - P. Malíř [-] (88. P. Chwastek [-] ) , A. Leibl [-] , J. Plešek [-] (81. M. Hilbert [-] ) , P. Škuta [-] - D. Puškáč [-]

ŽK: 29. P. Šišlák , 32. M. Vyka , 37. R. Kundrát , 48. M. Kuchař , 52. J. Nehyba , 84. T. Čáp - 24. P. Škuta , 39. P. Malíř , 75. J. Hoffmann .
Místo: UMTRA. Počet diváků: 130. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - ZAORAL Vít, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.