J. Blaha 58. (p.)
M. Novotný 76.
2:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

22.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové sady přišly o tři body až v prodloužení


Branky


58. J. Blaha (p.) , 76. M. Novotný - 78. O. Školník (p.) , 90. J. Velecký
0

Sady ještě 14. minut před koncem utkání vedly 2:0. Přesto mají jen jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

0:0

Do prvního poločasu vstoupili lépe hosté ze Slavičína. Dobře kombinovali a měli o něco více ze hry než domácí tým. Nové Sady se do zápasu dostávali o něco pomaleji. Takže hra probíhala, více či méně, uprostřed hřistě s ojedinělými náznaky šancí. A proto poločas skončil 0:0.

Sady ke konci zkolabovaly

Druhý poločas, tak to už bylo úplně něco jiného. To se už děly věci. Hned v 57. minutě pronikl do pokutového území Kopp, ale hostující obránce ho stačil zastavit, ale jen za cenu faulu. A tak se kopal pokutový kop, který Blaha s přehledem proměnil a bylo to 1:0. Poté měli domácí ještě dvě pohledné akce, ale skoré se neměnilo. To až v 76. minutě, kdy Novotný vymetl šibenici hostující branky. 2:0. A nyní by stačilo v klidu dohrát 15. minut a tři body by byly doma. Ale tohle hosté nechtěli. V 78. minutě se totiž kopala penalta i na druhé straně. Po faulu na Švacha, proměnil pokutový kop O. Školník. V 80. minutě měl jěště šanci domácí hráč, ale na hostujícího gólmana nevyzrál. A to se na konec domácímu týmu vymstilo. V druhé minutě prodloužení hosté srovnali, gólem Veleckého, na 2:2. Nervózní závěr už se dohrál beze změny. 



Sestavy


FK Nové Sady
M. Kalina [-] - M. Brhel [-] (59. D. Kipritidis [-] ) , T. Maliňák [-] , D. Alexa [-] (87. J. Urbánek [-] ) , J. Blaha [-] , D. Škoda [-] , M. Novotný [-] (80. A. Dlouhý [-] ) , L. Hodis [-] , M. Samek [-] , T. Steklý [-] , T. Kopp [-]

FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - O. Školník [-] , V. Gettler [-] (62. J. Velecký [-] ) , J. Lukaštík [-] , D. Horáček [-] , L. Mezírka [-] , P. Kříž [-] , M. Goňa [-] (90. J. Hyžík [-] ) , P. Švach [-] , T. Kocián [-] , P. Elšík [-]

ŽK: 70. D. Kipritidis , 72. M. Novotný , 90. M. Kalina - 49. D. Horáček , 60. P. Elšík .
Místo: Tráva. Počet diváků: 112. Rozhodčí: ŠAMÁREK Jan - ŠAFRÁN Daniel, KOTALA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.