Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dynamo potvrdilo svoji fazónu i v Postřekově!


Branky


12

Horšovský Týn se utkal s Postřekovem o první místo tabulky. Horšovský Týn po dramatickém konci zápasu si z Postřekova odváží 3 body a potvrzuje svoji téměř neporazitelnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dynamo zvládlo první poločas velmi dobře

Dynamo od začátku hry hrálo velice aktivně, postřekovská defenzíva se těžko chytala s rychlými kombinacemi hostů. Dynamo po jednom neuznaném gólu, začalo pořádně přitápět do kamen. A už v 14. minutě se hráči radovali z regulérního gólu Jevgenije Čižikova. Po 10. minutách oslavovali znovu hosté, když se trefil kapitán Jindřich Svárovský. Krátce před poločasem uzavřel první polovinu zápasu Marek Falout, který skóroval po krásném centru Čižikova. 

Postřekov zápas ještě zdramatizoval!

Po nástupu domácího hráče Lubomíra Klukana se obraz hry Postřekova velice změnil a všechny vzdušné souboje byly pro Postřekov. V 50. minutě přišlo snížení stavu, když se z okolí malého vápna trefil právě domácí Lubomír Klukan. Zanedlouho přišla další gólová radost, Lukáš Ledvina se dokázal prosadit a vnést do domácích pořádný adrenalin. Postřekov držel hru stále na útočné polovině a hostům se nedařilo podržet míč beze zráty. V 87. minutě se však po krásné individuální akci trefil Jan Černík a rozhodl o vítězi Dynama skórem 4:2.



Ohlasy k zápasu



FC Dynamo Horšovský Týn
Michael Nidl: Do Postřekova se moc pro body nejezdi, nám se to ovšem podařilo, protože jsme na soupeře vlétli hned od začátku a po prvním neuznaném gólu kvůli offsidu se nám vzápětí povedlo vstřelit už regulérní gól. Postřekov byl zaskočený a žádnou vážnější akci si v prvním poločase nevytvořil. Nám se poté povedly 2 brejky a do šaten jsme šli za stavu 0:3. V kabině jsme si samozřejmě řekli, že musíme hrát svoji hru a nezdramatizovat to. Hned na začátku druhé půle jsme měli stoprocentní šanci, kterou jsme bohužel neproměnili a vzápětí jsem inkasovali. To domácí a i tribunu nakoplo a pak začal boj. Podařilo se jim snížit na 2:3, ale my jsme v samotném závěru krásnou střelou Černíka zvýšili na 2:4 a bylo hotovo. Body z Postřekova jsou cenný a pivo po zápase tedy bylo zasloužené!



Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - T. Souček [-] (41. L. Klukan [-] ) , J. Strnad [-] (46. D. Steinberger [-] ) , J. Závodný [-] (81. D. Karlík [-] ) , T. Adamka [-] , A. Polák [-] , J. Bláha [-] , J. Němec [-] (13. F. Kreuz [-] ) , K. Kuželka [-] , L. Ledvina [-] , M. Dufek [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Herc [-] - J. Čižikov [-] , J. Černík [-] , M. Falout [-] , M. Nidl [-] (67. M. Čedík [-] ) , J. Svárovský [-] (86. V. Šperl [-] ) , T. Novák [-] (90. O. Sladký [-] ) , M. Mašek [-] , J. Doležal [-] , M. Steiner [-] , M. Gregořica [-]

ŽK: 19. L. Ledvina , 36. M. Dufek - 27. J. Černík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - MIFKOVÁ Hedvika, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Šimon Knopp

Expert: Dominik Janek
Tip experta: remíza

Tenhle zápas bude velice kvalitní a vyrovnaný. Domácí nenechají Horšovskému Týnu odvést plný počet bodů, tipuji remízu.

Tip: remíza

Tenhle zápas bude velice kvalitní a vyrovnaný. Domací nenechají Horšovskému Týnu si odvést plný počet bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů