2:1p.
(0:1)
37. L. Leitl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 15:30

13.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tlumačov si dojel do Radnic pro bod


Branky


23

Ač oba celky dělilo sedm příček tabulky, bodový rozdíl byl minimální, a to pouhé 4 body. A jak jsou oba celky od sebe přes celý kraj vzdálené, byl vzdálen i jejich způsob hry. Tlumačov se prezentoval svou specifickou hrou dlouhých nakopávaných balónů, za to Radnice chtěly tvořit. Dvě rozdílné taktiky do sebe narazily takovým způsobem, že zápas nakonec nepoznal vítěze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Leitl trestal domácí obranu

První se hnal do nebezpečného úniku domácí Mulač, který byl ve 4. minutě zmáčknut ve vápně hned dvěma hráči, ale sudí nevyhodnotil zákrok jako penaltový, pouze přerušil hru pro možné zranění hráčů při střetu. V 7. minutě se poprvé vážněji osmělili i hosté. Po dlouhém autu se do zakončení na malém vápně dostal Sobotník, ale nepříliš důraznou střelu dokázal domácí brankář s obtížemi vytěsnit na roh. Velkou šanci měl na druhé straně o pět minut později Kroc, ale trefil pouze tyč.

 

Tlumačov se dlouho na nic vážného nezmohl. Pokud nevyšlo sklepnutí z dlouhého nákopu, tak se v podstatě nedostal ani k vápnu domácího celku a Radnice toho chtěly využít. Domácí ale bušili jako hluchí do vrat a hra se pomalu začala přelévat opět i na kopačky hostů. Nakonec Tlumačov vysvobodila individuální akce jejich kapitána Luďka Leitla, který prošel přes několik hráčů a na vápně si mohl vybrat, kam pošle gólovou střelu za Volákova záda. Do pološasové pauzy se ještě domácí snažili srovnat, ale i přes pěkné šance se jim to nepodařilo.

 

 

Závěr patřil gólmanům

Druhá půle pokračovala v tempu té první. Hosté hrozili zejména dlouhými míči a standardními situacemi, kde měli výškovou převahu, zejména v podobě Pfeifera. Ničeho však nedocílili, k jejich smůle pak přes oslněného brankáře domácího celku přeletěl centr z rohu až na zadní tyč, od které se odrazil ven. 

 

Radnice prostřídaly a vrhly vše do útoku. Jenže dlouho se nadařilo vsítit kýženou branku, ke které mnohdy chyběl jeden krok... a to až do 79. minuty. V té se na levé straně zvedl faulovaný Kroc a dloubnutím přes vápno našel Pavla Aubrechta, který dokázal procedit míč skrz padajícího brankáře a obránce. 

 

Pro oba celky ještě z daleka nebylo hotovo. Dvě minuty po inkasované brance se přes levou stranu radnické obrany prosmýkl Wolf, jehož střelu na zadní tyč Volák vyrazil na penaltu a následně si poradil i s dorážkou Rottenborna. Na druhé straně se záhy vyznamenal Pejsar, který na roh zneškodnil samostatný únik Fencla po rychlé rozehrávce. Zápas tak dospěl k penaltovému rozstřelu.

 

Radnice podruhé za sebou úspěšné na penalty

Na penaltový rozstřel si rukavice za hostujícího Pejsara oblékl vysoký Pfeifer a pokusil se čelit střelám domácího celku. Radnice však byly stoprocentní, to se nedalo říci o Tlumačovu. Váchal ve druhé sérii trefil pouze tyč a ve třetí sérii vychytal Volák střelu Wolfa. Rozhodující penaltu pak proměnil Lukáš Aubrecht.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér: Z fotbalového hlediska to nebylo hezké utkání. My jsme se nedokázali dostat do potřebného tempa, kazili jsme jednoduché věci a ještě jsme dostali z ojedinělé akce první branku. Jenže velkou devízou současné mužstva je, že se o výsledek na hřišti perou, i když nejsou zrovna v komfortní pohodě. I proto došlo logicky k zaslouženému vyrovnání a mohlo to být i veselejší, ale další šance už zůstaly nevyužity. Loterii pokutových kopů jsme zvládli lépe my a připisujeme si do tabulky další dva získané body.

TJ Start Tlumačov
Matěj Váchal, hráč: Do Radnic jsme přijeli přes celý kraj v malém počtu, ale i tak jsme chtěli urvat nějaké body. Od začátku jsme věděli, že s největší pravděpodobností dohrajeme zápas v sestavě, v jaké jsme nastoupili a tomu jsme se přizpůsobili. Povedlo se nám vstřelit první gól a pak jsme se snažili přes bojovnost skóre udržet. To se nám dařilo až do 80. minuty, kdy jsme po rychlém protiútoku dostali srovnávací branku. Nakonec jsme základní hrací dobu dohráli za stavu 1:1 a to díky skvělým zákrokům brankářů na obou stranách. Na penalty byly poté už hosté úspěšnější.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - D. Fencl [-] , P. Valenta [-] , M. Krč [-] , Š. Huttr [-] - J. Esterka [-] (64. V. Kvasnička [-] ) , L. Aubrecht [-] , L. Brož [-] - M. Mulač [-] (64. O. Seget [-] ) , D. Kroc [-] , P. Aubrecht [-]

TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - O. Rottenborn [-] , Z. Sobotník [-] , J. Malík [-] , R. Šindelář [-] , L. Leitl [-] , T. Šindelář [-] , M. Wolf [-] , D. Žák [-] , M. Váchal [-] , J. Pfeifer [-]

ŽK: 12. M. Mulač , 20. L. Brož , 85. D. Kroc - 44. J. Pfeifer , 77. D. Žák , 85. J. Malík , 93. M. Váchal .
Hráči zápasu: J. Volák - P. Pejsar .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: Říha Zdeněk - SCHVEINERT Radek, BOGDAN Gabriel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2021 11:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 21:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 19:51
Jakub Volák

Expert: Pavel Javorský
Tip experta: výhra domácích

Domácí prostředí, kvalitní trenér i kádr. Tady je to výhra domácích i když jim Tlumačov nedá nic zadarmo.

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:51
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 15:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 13:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 07:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 07:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 18:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 16:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 11:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 08:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 21:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 15:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 15:23

Tip: výhra domácích