0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 10:15

25.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výmola a Michut zařídili Valmezu tři body


Branky


0

V zajímavém a dramatickém utkání se přiklonilo štěstí na stranu hostujícího týmu a to i proto, že domácí neproměnili pokutový kop.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snaha byla, ale ke gólu to nevedlo

Havířov začal utkání velmi dobře a jeho rychlí hráči na stranách, dělali hostujícímu týmu velké potíže. Hráči Valašské Meziříčí, ale prvotní tlak ustáli a začali se sami dostávat více do hry. V poslední minutě prvního poločasu se do brovské šance dostal hostující Vrána, ale na poslední chvíli mu střela nevyšla a tak se odcházelo do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Neproměněná penalta

Ve druhé části  to rozhodně nebyl nudný zápas. Oba týmy se snažili o vítězství, ale ne a ne se trefit. Hlavně šance Lukáše Skoupého volaly po gólu. A proto udeřili hosté, V 70. minutě parádní střelu gólman Stach pouze vyrazil, a dorážející Výmola už si věděl rady. 0:1.Domácí začali ještě více přidávat na obrátkách a to se vyplatilo. V 80. minutě byl faulován L. Skoupý a kopala se penalta. K té se postavil Skoupý, ale Karel, a hostující brankář Michut ho vychytal. Tento rozhodující moment už si hosté pohlídali a odvážejí si z Havířova cenné tři body. 



Sestavy


MFK Havířov
D. Stach [-] - P. Michalčák [-] , K. Skoupý [-] , T. Omasta [-] , D. Musiol [-] (70. L. Dostál [-] ) - P. Zupko [-] , T. Wojnar [-] , J. Cenek [-] (84. T. Kaduch [-] ) , L. Skoupý [-] , M. Matušovič [-] - T. Gomola [-] -

TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - M. Macíček [-] , Š. Vrána [-] , J. Roupec [-] , M. Výmola [-] , P. Dragon [-] (80. M. Macíček [-] ) , M. Dokoupil [-] (90. M. Kufa [-] ) , A. Michálek [-] , P. Plešek [-] , V. Žilinský [-] , L. Lasovský [-] (86. J. Kapusta [-] )

ŽK: 11. P. Michalčák , 48. T. Wojnar , 85. T. Omasta - 76. L. Lasovský . ČK: 89. P. Michalčák .
Místo: Tráva. Počet diváků: 306. Rozhodčí: Páral Roman - ČÁSTEČKA Michal, KOLOŠ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.