Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 15:30

13.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závěrečné minuty neměly s fotbalem nic společného


23

Utkání dvou mužstev ze spodku tabulky, které mají zkušenosti s pravidelnými zápasy na umělém povrchu po tom, co Stříbro zvolilo taktiku své domácí zápasy hrát také na umělce a začalo následně sbírat body, přineslo až nefotbalový závěr zápasu. V něm se hned třikrát červenalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo hotovo

Už ve 4. minutě se hosté radovali, když si z pravé strany naběhl za obranu Giuseppe Lanfranchi a střelou z úhlu nedal domácímu brankáři šanci. Na další branku si muselo 150 přihlížejících diváků počkat dalších 20. minut, ovšem opět se lovil míč z bolevecké brány. Po rychlém protiútoku se ke střele z 20 metrů odhodlal Jiří Kolena a jeho pokus skončil přesně u tyče.

 

Když už to vypadalo, že by se domácí mohli dostat do zápasu, přišla v závěru poločasu dvougólová sprcha a bylo po nadějích. Ve 42. minutě se po nahrávce Paška dostal do zakončení z pravé strany Marek Vyšín a ve svém pokusu se nemýlil. Před závěrečným hvizdem přidal čtvrtou branku Stříbra Adam Kohut, a to opět po nahrávce Paška, který se za obranu domácího celku dostal přes pravou stranu a míč servíroval na zlatém podnosu.

 

Kopnutí, stažení za krk, vulgarity...

Jak skončila první půle, začala druhá. Ve 48. minutě padla další branka do sítě Bolevce, která jasně dala na jevo, že Bolevec v tomto utkání bodovat nebude. Branku vsítil Ondřej Pavlas, který si nikým nehlídaný naskočil na povedený rohový kop.

 

Domácí v 54. minutě korigovali brankou na 1:5, jmenovitě Jan Šplíchal, který se, po špatném přechodu do útoku Stříbra, dostal k míči a mezi nohama prostřelil Dolejše. Hosté ale měli v zásobě ještě jednu gólovku, kterou v 77. minutě využil Giuseppe Lanfranchi, jenž využil zaváhání v domácí rozehrávce a důraz svého spoluhráče Koleny, před rukavicemi Tolknera do míče ťuknul a následně z téměř z úhlu z brankové čáry vsítil šestý gól Stříbra.

 

Závěr zápasu nepatřil fotbalu. V souboji na polovině hřiště fauloval Kolenu bolevecký Loula, což bylo okamžitě odpískáno hlavním sudím, ale s hvizdem ještě Loula strčil do přibíhajícího Lanfranchiho. Ten emoce neudržel a po strčení do něj ještě kopnul. K místu se chtěl přiřítit i bolevecký Hibler, který z dálky pokřikoval, ale to mu zamezil stříbrský Demjan, který jej za pomoci "kravaty" poslal k zemi. Následnou další roztržku už uklidnili spoluhráči z obou celků.

 

Jelikož hlavní sudí druhý z incidentů neviděl, proběhla následně porada se oběma asistenty a situace byla následně zcela správně vyhodnocena... Kamil Loula - druhá žlutá karta = červená, Giuseppe Lanfranchi - červená karta, Petr Demjan - červená karta. Poslední minuty už nic dalšího nenabídly a šťastnější tak odjížděli hosté, i když s velkým zásahem do sestavy v následujících utkáních.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jakub Körner, vedoucí týmu: Opět se nám nepovedl vstup do zápasu a podle toho se vyvíjel celý první poločas. Celý zapas byl soupeř důraznější, rychlejší a k ničemu nás prakticky nepustil. Z naší strany tam bohužel nebylo vůbec nic a hosté zasloužene vyhráli. Mohu jen poděkovat našim fanouškům, kteří si i přes náš špatný výkon našli cestu a vytvořili krásné choreo.

TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: K utkání na Bolevci jsme nepřijeli v kompletním složení. Určitě nás nečekal vůbec lehký soupeř a kluky jsme na to připravovali. Zodpovědným výkonem v prvním poločase jsme se dostali do čtyřbrankového vedení, které si myslím bylo zcela zasloužené. Ve druhém poločase jsme si pojistili výsledek dalšími dvěma brankami. Domácí hráči určitě nic nevypouštěli a dál bojovali o každý míč, tak jak je jejich zvykem. To došlo až k frustraci jednoho z domácích hráčů, který poslední minuty utkání chtěl spíše jen někoho zranit, než hrát fotbal. Rozhodčí mu i několik zákroků odpustili a to vedlo potom až červeným kartám. I tak červené karty pro nás zcela zasloužené, kdy kluci špatně zareagovali na situaci a po zásluze byli potrestáni.



Sestavy


SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - M. Žíla [-] (46. J. Šplíchal [-] ) , D. Anténe [-] (70. J. Šedivec [-] ) , J. Fryček [-] , J. Sinkule [-] , M. Pelnář [-] , J. Toman [-] , J. Hibler [-] , D. Humpál [-] , J. Jaroš [-] (26. K. Loula [-] ) , M. Bublík [-]

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - Z. Pašek [-] , D. Tůma [-] (56. P. Demjan [-] ) , O. Pavlas [-] , A. Kohut [-] , J. Korynta [-] , T. Vejvoda [-] , G. Lanfranchi [-] , M. Vyšín [-] , J. Kolena [-] (84. R. Skopový [-] ) , R. Hřebík [-]

ŽK: 25. D. Humpál , 67. J. Fryček , 79. M. Bublík , 84. K. Loula - 50. Z. Pašek . ČK: 88. K. Loula - 88. G. Lanfranchi , 89. P. Demjan .
Hráči zápasu: Z. Pašek , O. Pavlas .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Schveinert Radek - RUDA Daniel, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 21:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 19:51
Jakub Volák

Expert: Pavel Javorský
Tip experta: výhra hostů

Stříbro má v posledních zápasech formu a ani jim nebude vadit Bolevecká umělka, protože v posledních domácích zápasech použili novou taktiku a domácí zápasy hrají také na umělce. Tipuji výhru hostí.

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:51
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 15:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 13:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 07:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 07:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 18:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 16:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 11:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 08:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 15:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 15:23

Tip: výhra hostů