1:4
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 13:00

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště vyhrálo ve Chvalšinách


Branky


75. L. Fučík - 17. J. Kubík (p.) , 20. Š. Štifter , 22. T. Zeman , 45. M. Urazil
17

Dolní Dvořiště tentokrát zamířilo do Chvalšin. O všem podstatném rozhodl první poločas, když hostujicí tým vstřelil všechny čtyři branka

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný poločas hostí

Dolní Dvořiště začalo výborně a dobrým napadáním si vynutilo chyby domácích. To mělo za následek odpískání pokutového kopu a Jan Kubík poslal hosty do vedení 0:1. O tři minuty později zvýšil Šimon Štifter a hned na to Tadeáš Zeman 0:3. V podstatě bylo rozhodnuto. Domácí tým mohl zkorigovat, ale hosty zachránil na brankové čáře Krenauer. Těsně před odchodem do kabin se trefil ještě Marek Urazil 0:4.

Fučík snížil, více už domácí tým nestihl

Druhý poločas už byl vyrovnaný a domácím se podařilo snížit, když se prosadil Lukáš Fučík 1:4. Další branka už nepadla a tak tři body odváží Dolní Dvořiště. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Michal Postl (kapitán): Věděli jsme, že náš čeká velmi silný soupeř, ale na zápas jsme se docela těšili a doufali jsme, že když podáme dobrý výkon, nemusíme být úplně bez šancí na úspěch. Bohužel jsme v prvním poločase nehráli vůbec dobře a soupeř naopak nastoupil do zápasu výborně. Hosté nás okamžitě dostupovali, nedávali nám čas na rozehrávku, dobře se přesunovali bez míče a fotbalová kvalita byla v prvním poločase zcela na jejich straně. Od začátku jsme byli pod tlakem, a přestože první dvě vyložené šance hostí zneškodnil vynikajícími zákroky Cába, neprobralo nás to a kupili jsme bohužel také zbytečné chyby. Když jsme chyby nakumulovali, hosté nás potrestali a skórovali. Hosté vstřelili v prvním poločase čtyři branky, z toho první tři během pěti minut, do šatny přidali čtvrtý gól a bylo po zápase. Hosté v prvním poločase dominovali, velmi mě však mrzí, jakým způsobem jsme inkasovali a také, že jsme naším bídným výkonem hosty ani nedonutili, aby se na vítězství v zápase a vstřelení branek více nadřeli. Tři ze čtyř gólů hostí padli po našich hrozných chybách. První gól po zbytečné ztrátě, zpackaném odkopu a mém hloupém faulu ve vápně, po kterém hosté proměnili penaltu. Při dalším gólu se srazili dva naši hráči, míč nechali soupeři, který akci dohrál až do branky. Při dalším gólu podjel míč nešťastně obráncům pod nohou a hosté opět pohodlně skórovali. Tímto nechci nijak snižovat výkon hostí, kteří hráli v prvním poločase opravdu výborně, ale mohli jsme zápas udělat zajímavější a napínavější. Také jsme měli v prvním poločase jednu stoprocentní šanci, když na brankové čáře vykopl míč za překonaným brankářem J. Krenauer. Další akce jsme nedotáhli, byli jsme nepřesní a pomalí. O půli jsme si řekli, že to hodíme za hlavu a půjdeme na hřiště, jako by se hrál nový zápas, naše hra se zlepšila a troufnu si říci, že jsme byli hostům v druhém poločase více než vyrovnaným soupeřem. Bohužel jsme si ale nevytvářeli mnoho vyložených šancí. Jednu ze dvou svých gólových šancí proměnil L. Fučík, více jsme toho nezvládli. Ponechám otevřenou otázku, do jaké míry byla změna obrazu hry ve druhém poločase zapříčiněna naším zlepšeným výkonem a do jaké míry brzkým střídáním tří klíčových hráčů na straně hostí a přepnutím do úspornějšího režimu. My bychom se nad sebou měli zamyslet, protože tréninková účast je mizerná, a bez tréninku se těžko něco zlepší. Výkon nikoho z nás nebyl hoden toho, aby byl označen za hráče utkání, jsem ale rád, že jsme zápas po první půli úplně nezabalili. Hostům gratuluji k vítězství a přeji jim úspěch, ať je fotbal baví a nepřestávají na sobě pracovat, doufám, že se podaří postoupit do vyšší soutěže týmu z českokrumlovského okresu, je to ještě dlouhá cesta, ale kluci z Dolního Dvořiště mají dobře nakročeno.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Jeli jsme si do Chvalšin pro body a také si je odvezli. Dnes budu stručný. První půle od nás výkon výborný. Druhá půle už nás ve formě nezastihla a hráli jsem špatně. Sice jsme domácí do velkých šancí nepouštěli, ale od nás to nebyla taky žádná sláva. Zápas se povedl Zemanovi. Škoda, že vydržel jen poločas. Teď nás čekají Loučovice a doufám, že opět si připíšeme do tabulky 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - V. Decarli [-] (46. J. Klíma [-] ) , R. Kaprál [-] , P. Zwifelhofer [-] , L. Fučík [-] , P. Postl [-] (69. V. Aust [-] ) , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Fic [-] , D. Lamač [-] , T. Holas [-]

FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - L. Doucha [-] , T. Zeman [-] (46. P. Hošek [-] ) , M. Hami [-] (44. P. Pecha [-] ) , Š. Štifter [-] , J. Macanovič [-] , F. Sulzer [-] , J. Krenauer [-] , D. Smolen [-] , J. Kubík [-] , M. Urazil [-] (57. M. Tesař [-] )

ŽK: 30. P. Sluka - 65. P. Hošek , 73. J. Kubík , 87. L. Doucha .
Hráči zápasu: T. Zeman .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Valeš Radek - PETROUŠEK Antonín, MATOULEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Chvalšiny doma dokážou potrápit kohokoliv. Věřím, že si Dolňák mákne a urve výhru o gól.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů