3:2
(0:0)
68. M. Babka
87. T. Pecka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 16:00

10.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatický závěr nakonec zajistil tři body Strakonicím!


Branky


53. K. Krejčí , 80. T. Zelenka , 90. M. Rozhoň - 68. M. Babka , 87. T. Pecka (p.)
11

V dalším domácím utkání v nových dresech přivítali Strakoničtí druhý tým tabulky a opět dresy pokřtili třemi body jako před týdnem o pouti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V 5. minutě se chopil trestného kopu téměř ze 30 metrů Rozhoň a pořádně zaměstnal Píchu, který stačil vyrazit střelu na rohový kop. V 15. minutě se hosté dostali do velké šance Sedláčkem, ale prudký centr míč hlavou z malého vápna minul. Ve 24. minutě to byl opět Sedláček, který ani z malého vápna střelu nedostal do branky, když mu jí na čáře zastavil Rozhoň. To bylo vše, co se týče brankových příležitostí do poločasu.

Druhý poločas

Druhý poločas byl na brankové příležitosti mnohem lepší. V 54. minutě zkušený Žáček vyvezl balon na půli, posunul na Noska do křídla, ten přesně přihrál Krejčímu, který poslal balon nekompromisně k tyči a poslal domácí do vedení 1 : 0. V 68. minutě hosté skóre srovnávají Babkou, který využil zmatku ve vápně 1 : 1. V 72. minutě domácí po trestném kopu Rozhoně dávají gól, ale pomezní rozhodčí byl proti ( ofsajd ). V 79. minutě Nosek ve vápně přehodil golmana a míč směřující do branky stačil obránce vykopnout. O minutu později po trestném kopu Rozhoně dal Zelenka na 2 : 1. Když už domácí pomýšleli, že vítězství udrží, tak přišla situace, kdy ve vápně došlo k faulu a nařízenou penaltu hosté proměnili a skóre srovnávají na 2 : 2. Jenže v 89. minutě hosté faulovali před vápnem a Rozhoň z trestného kopu trefil přesně a určil tak konečný výsledek 3 : 2 pro domácí.

Stats

Rohy :    4 : 5

Střely na branku :  7 : 5

AUTOR: J. Cibulka



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - J. Benedikt [-] , J. Krýsl [-] (84. R. Zahrádka [-] ) , K. Krejčí [-] (90. D. Míčka [-] ) , J. Nosek [-] , M. Říha [-] (85. M. Linhart [-] ) , M. Rozhoň [-] , O. Šimek [-] , F. Funda [-] , D. Žáček [-] , T. Zelenka [-] (90. D. Doležal [-] )

FK Tatran Prachatice
V. Pícha [-] - J. Pravda [-] , J. Sova [-] (58. T. Pecka [-] ) , J. Rauscher [-] , M. Sedláček [-] , J. Rauscher [-] (65. M. Babka [-] ) , J. Hušek [-] , R. Iliev [-] (71. A. Kasík [-] ) , J. Hornát [-] , J. Makoš [-] , T. Kupka [-]

ŽK: 68. J. Nosek , 87. M. Linhart - 29. J. Sova , 53. V. Pícha .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: Němec Václav - PANSKÝ Michal, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů