3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Švancara přihrával a Trtílek se rozstřílel


Branky


0

Fotbalový bavič Petr Švancara přitáhl do Blanska 600 diváků a byl vidět. Když se rozběhl, znamenal pro bránu Přerova velké nebezpečí a výsledkem jsou dvě gólové asistence na hattrick Honzy Trtílka. Jeden z nejlepších útočníků divize D platil v minulé sezoně za paliče a po letním testu v třetiligovém Prostějově odstartoval sezonu skvěle - třemi vítěznými góly za necelou hodinu. Spolupráce s mazákem Švancim by mu mohla svědčit.    

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 15 minut rozhodlo zápas

Blansku patrně pomohla velmi rychlá branka. Ihned z prvního útoku se po přihrávce Nečase trefil Jan Trtílek. Hra se pak srovnala a hosté se dostali do dvou šancí. Nejprve střílel nebezpečně Koutný, ale trefil jen domácího brankáře, aby v 10. minutě střílel hlavou po rohu Havlíček těsně nad. V 11. minutě střílel z úhlu Švancara, jeho střelu vyrazil Sohlich jen k Jarůškovi, ale pak se zaskvěl, když jeho dorážku chytil. Blansko to však nemrzelo, protože po chvilce v 15. minutě předvedl krásnou akci Švancara, na jejímž konci nahrál Trtílkovi, který nejdříve nechal vyniknout Sohlicha, ale s dorážkou si poradil lépe - 2:0. Přerov se však nevzdával, v 16. minutě dvakrát ohrozil branku Blanska, ale Juran byl proti. Nebezpečná byla zejména hlavička Václavíčka. Ve 21. minutě přišel volný přímý kop hostů, který Pavelka zakončil těsně nad. Dále se hra přece jenom sklidnila, a šancí ubylo. Do 40. minuty Blansko zahrávalo několik rohů a několikrát centrovalo ze hry do vápna, ale šance z toho žádná nebyla. Ve 42. minutě zazdil tutovku hostující Havlíček, který pronikl do vápna, ale branku netrefil, o minutu později vybídl k hattricku Švancara Trtílka, ale ten se v tutové šanci také netrefil.

Velké množství šancí, gól však jen jeden

Opět ihned v první minutě druhého poločasu se Blansko dostalo do vyložené šance, ale Jarušek nechal už poněkolikáté vyniknout Sohlicha. V 53. minutě se mohl Přerov chytit, vysoký centr vyráží Juran pouze před sebe a Václavíček ho z vápna chytře lobuje. Branku však o půl metru přestřeluje. Hosté se do toho opřeli, v 58. minutě po rohu chytil Juran hlavičku, o minutu později vyražený míč pálí těsně vedle opět Václavíček. V 60. minutě přichází definitiva. Švancara ideálně do brejku uvolňuje Trtílka, který završuje hattrick. O dvě minuty později je zde opět spolupráce těchto dvou, centr Švancary však Trtílek neproměňuje, a Sohlich chytá i dorážku Přemysla Fouska. Snížit mohli hosté v 64. minutě, ale Blažkovský na zadní tyči hlavičkoval těsně vedle. V 67. minutě se do podbné šance dostává hostující Kyselák, ale Juran je na svém místě. Za Blansko hrozí zejména Švancara, ale jeho střely tentokrát Sohlich všechny pochytá. Za Přerov se ještě jednou pokusí změnit stav Václavíček, ale také neúspěšně. Utkání tak končí 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Michal Kugler, trenér Blanska: Naše vítězství považuji za zasloužené, přestože výsledek je pro Přerov krutý, protože nás v obraně hodně zlobil. Jsem rád, že jsme konečně uhráli vzadu nulu. Vepředu jsme měli výbornou útočnou dvojici, která i díky práci celého týmu rozhodla zápas. Děkujeme divákům za podporu, atmosféra byla výborná a velmi pozitivní. Toho si moc vážíme. Věřím, že nás diváci podpoří minimálně v takovém počtu i v dalších zápasech na domácím hřišti.

1. FC Viktorie Přerov
Petar Aleksijevič, trenér Přerova: Zápas lze zhodnotit velmi krátce. My jsme si vytvářeli šance a domácí dávali góly a fotbal se hraje na branky a ne na krásu, takže Blansko vyhrálo zaslouženě. Hned v první minutě jsme prohrávali 0:1. Druhá šance Blanska přišla po čtvrthodince a zase z toho byl gól - 0:2. My jsme šli ještě do přestávky dvakrát sami na gólmana Havlíčkem, ale neuspěli jsme. Stejně tak jako ve dvou další situacích po standartkách. I po změně stran jsme měli stoprocentní šance, ale ani třikrát Vávlavíček a dvakrát Blažkovský nezakončili tak, jak by si sami přáli. Na druhé straně z brejku hattrickový Trtílek pečetil výsledek, pro nás tak krutý. Předvedená hra nebyla špatná, ale jak už jsem řekl, nehraje se na šance, ale na branky.



Sestavy


FK Blansko
D. Juran [-] - D. Müller [-] , P. Gromský [-] , P. Šíp [-] , J. Šplíchal [-] - J. Nečas [-] (82. M. Chlad [-] ) , T. Jarůšek [-] (68. O. Ullmann [-] ) , M. Kugler [-] , P. Fousek [-] - J. Trtílek [-] (77. J. Kratochvíl [-] ) , P. Švancara [-]

1. FC Viktorie Přerov
L. Sohlich [-] - O. Havlíček [-] (46. D. Hrabal [-] ) , L. Dlouhý [-] (46. T. Hrušák [-] ) , J. Bubeník [-] , P. Bogdaň [-] - M. Koutný [-] , O. Václavíček [-] , D. Pavelka [-] , O. Kyselák [-] , L. Koláček [-] - T. Blažkovský [-] (67. L. Zaoral [-] )

ŽK: 56. T. Jarůšek , 85. P. Fousek - 36. T. Blažkovský .
Hráči zápasu: P. Švancara , J. Trtílek - O. Václavíček .
Místo: Tráva. Počet diváků: 576. Rozhodčí: Popelák Luboš - SOUKAL Bedřich, DENEV Alex.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.