3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 16:00

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov vyhrál šestý zápas v sezóně


Branky


32

Křižanov vyhrál šestý zápas v sezóně, tentokrát zdolal Štěpánov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov v první půli dvakrát skóroval

V krásném sobotním odpoledni zavítal do Křižanova nevyzpytatelný soupeř od řeky Svratky, Štěpánov.Domácí chtěli hrát svůj kombinační fotbal, což se jim ani za mák nevedlo a Štěpánov výborně napadal jejich rozehrávku. Prvních 20minut bylo od domácích hráčů špatných a odehrával se hlavně boj ve středu hřiště, kde měli navrch hostující. Ve 33.minutě přišla zajímavá akce, Navrátil potáhl míč do vápna, kde hledal spoluhráče pod sebou na velkém vápně a hostující bek si míč srazil do sítě 1:0. O 7 minut později se situace opakovala, ale míč se odrazil k Patriku Bajerovi a ten sám před Korbičkou nezaváhal 2:0. Nutno podotknout, že poločasový výsledek byl k hostům dost krutý.

Domácí uhájili vítězství

Druhou půli začali domácí ještě hůř než tu první. Štěpánov byl všude dřív a domácí měli pocit, že se porazí sámi, ale opak byl pravdou. V 57.minutě po špatném návratu domácích záložníků skóroval Kutnyk 2:1. O pár minut později přišla situace, která by v lize aspirovala na akci sezony. Hostující Medlovskyi zahrával přímý kop z vápna, krásně zacílil do šibenice, ale Stupka naprosto spektakulárním zákrokem vytáhl míč na břevno a dorážka šla vysoko nad břevno - rozhodující moment utkání. Poté Škorpík 2x urazil fotbalového boha, když z půlky malého vápna přestřelil vysoko branku. Ale přišla 70.minuta a definitivní ,,hřebík". Škorpík z 25metrů napřáhl a placírou obstřelil golmana na zadní tyč a meruna krásně zapadla do horního rohu branky 3:1. Hostům poté došla fyzička a domácí dorostenci, kteří prostřídali, už jen zahazovali šance. V 89.minutě pak zbytečně neudržel jazyk za zuby hostujíci Ludvík a po druhé žluté šel do sprch. Nejlepším hráčem utkání byl Jakub Stupka.



Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - L. Liška [-] , R. Navrátil [-] (73. J. Švejda [-] ) , D. Uhlíř [-] , M. Škorpík [-] (78. T. Juračka [-] ) , M. Procházka [-] (50. M. Procházka [-] ) , D. Fendrych [-] , L. Anděl [-] , J. Milota [-] , P. Bajer [-] (78. M. Burian [-] ) , L. Kopáček [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
A. Korbička [-] - T. Kunovský [-] (46. L. Šíma [-] ) , V. Kutnyk [-] , R. Boček [-] , M. Medlovskyi [-] , M. Mokrý [-] (72. Š. Fučík [-] ) , A. Bohdan [-] , J. Metela [-] , R. Sabadashka [-] , J. Kintr [-] (38. J. Ludvík [-] ) , M. Ostrovskyi [-]

ŽK: 51. P. Bajer , 71. M. Škorpík - 17. M. Mokrý , 36. R. Boček , 61. J. Ludvík , 65. A. Bohdan . ČK: 89. J. Ludvík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 9. 2021 18:58
Možná by chtělo ještě k vyloučení hráče Ludvíka do reportu dopsat, proč neudržel jazyk za zuby!! Dostat dvě kosy za sebou, aniž by se zapískal faul, je také trochu zbytečné, když už byla 89 minuta!!
14. 9. 2021 10:02
Zdravím opět Fandu Fotbalu ;) ale od toho je tam pan Sýkora, aby posoudil jestli je to faul. Jinak bych Vám nebo tobě, nevím s kým komunikuji, doporučil stát se rozhodčím. Z Vašich (tvých) komentářů sleduji, že jste (jsi) fotbalový odborník a takový by se určitě hodili na rozhodčí, kterých má OFS málo. Stejně tak tady můžeme řešit, že našeho kapitána Dana Uhlíře, tam borec trefí kung-fu kopem do břicha (za mě rudá) a byla to jen žlutá. Nebo myslite (myslíš), že jsme měli panu rozhodčímu vytrhnout píšťalku a zapískat faul? Těším se na další komentář ligového insidera ;)
14. 9. 2021 15:30
Také Tě zdravím Martine :-)
To, že je tam od toho pan rozhodčí Sýkora, je bezpochyby pravda, aby to posoudil. Já jsem neříkal nic na pana rozhodčího, ale reagoval jsem na to, že jsi psal o červené kartě pro hráče Ludvíka, a nedopsal si proč vše tak bylo. To, že někdo trefil vašeho kapitána Dana Uhlíře kung-fu kopem do břicha si jistě zasloužilo červenou kartu (rudou asi ne, takovou barvu má ten klub, kterému fandíš) o tom nemusíme polemizovat, ale to jsi ve svém reportu nezmínil. Nepovažoval bych se za odborníka, jenom fandu, co dlouhou dobu sleduje fotbal jak u nás na okrese, tak v celkovém měřítku a jenom říkám svůj názor. Vím, jak je to se sudími, je jich málo, rozhodčího jsem dělal, ale z rodinných důvodů již nemohu pokračovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Suverén soutěže si připíše další výhru

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Křižanov si výhru pohlídá, ale jeho série s nulou vzadu v sobotu skončí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích