6:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov si hladce poradil s Radostínem


Branky


36. M. Škorpík , 42. P. Bajer , 45. M. Škorpík , 55. M. Škorpík (p.) , 62. P. Bajer , 74. M. Burian
28

V prvním jarním domácím zápase se jeden z favoritů na postup Křižanov utkal s týmem Radostína. Soudě podle výsledků z předchozích ročníků šlo o jeden z mála zápasů, kdy by domácí papírově mohli ztratit, nicméně obraz hry této teorii od začáku utkání neodpovídal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí od začátku diktovali tempo

Favorizovaní domácí od úvodních minut nenechávali přítomné diváky na pochybách, kdo by měl ze zápasu vyjít vítězně. Na druhou stranu se nicméně nedostávali do žádných vyložených šancí, a hra tak diváky v první půlhodině spíše nudila. Přítrž tomu učinila krásná akce domácích v 36. minutě, kdy se po odvráceném rohu Bajer dostal do úniku, přes celé vápno našel volného Navrátila, který akci ještě vyšperkoval přiťuknutím na Škorpíka, jenž neměl problém otevřít skóre zápasu. I druhá branka domácích nesla podpis autorské dvojice Navrátil & Bajer, přičemž do listiny střelců se tentokrát zapsal druhý jmenovaný. Povedený závěr poločasu v podání Křižanova korunoval ještě jednou Bajer, který proti vyběhnuvšímu Dupalovi nezaváhal, a ještě našel na malém vápně Škorpika, pro kterého byl jeho druhý gól v zápase z kategorie povinných.

 

Hosté nenašli síly byť na jedinou branku

Jak první dějství skončilo, druhé začalo - po poměrně jasném podražení Škorpíka sám postižený proměnil penaltu, čímž uzavřel nejen hattrick, ale i své působení na hřišti. Hororovou pasáž pro hosty ukončil "pro změnu" opět Bajer, který v samostatném úniku nezvykle zcela suverénně proměnil samostatný únik, Dupal proti jeho elegantní kličce neměl nárok. Poslední půlhodina zápasu se již jen dohrávala, hosté vědomi si nelehké situace, kdy jim nominaci na zápas z různých důvodů odmítlo v součtu takřka dvacet borců, tušili, že proti rozjeté křižanovské mašině na korekci, natož pak zdramatizování, nemají nárok, a Křižanov po hromadném prostřídání rovněž nadměrnou aktivitu nevyvíjel. Posledním střelcem se tak stal obvykle stoper křižanovské rezervy, v tomto utkání útočník Martin Burian.

 

Za zápasovou reportáž děkujeme Martinu Homolovi.



Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - L. Liška [-] , A. Fendrych [-] (53. M. Procházka [-] ) , D. Uhlíř [-] (79. M. Petr [-] ) , M. Škorpík [-] (53. M. Částek [-] ) , L. Anděl [-] , D. Fendrych [-] , R. Navrátil [-] (53. M. Procházka [-] ) , J. Milota [-] , P. Bajer [-] (66. M. Burian [-] ) , L. Kopáček [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - R. Fňukal [-] , O. Bradáč [-] , F. Ochrana [-] (72. T. Kadlec [-] ) , J. Juda [-] , J. Kohout [-] , P. Císař [-] , P. Inwald [-] (61. L. Invald [-] ) , L. Dvořák [-] , J. Novotný [-] , L. Oulehla [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - DVOŘÁK Miloš, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Procházka

Expert: Jan Čemák
Tip experta: výhra domácích

Zde sázím výhru Křižanova. Domácí se budou chtít držet v čele tabulky a zaváhání si nemůžou dovolit v čele s Davidem Fendrychem si půjdou pro 3 body.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích